Ισπανία

Μπορδαλάς: «Θα ήθελα να προπονήσω τη Ρόμα κάποια στιγμή!»

Ο τεχνικός της Χετάφε παραδέχθηκε ότι λατρεύει τη Ρώμη και θα ήθελε κάποια στιγμή να προπονήσει τους «τζιαλορόσι».

Το όνειρό του να προπονήσει κάποια στιγμή στο μέλλον τη Ρόμα αποκάλυψε σε ιταλικό ραδιόφωνο ο τεχνικός της Χετάφε, Χοσέ Μπορδαλάς.

Ο 56χρονος προπονητής, που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά την τελευταία τετραετία στους Μαδριλένους, αναφέρθηκε στην αγάπη του για το ρωμαϊκό πολιτισμό, ενώ μίλησε και για τις αναμετρήσεις με την Ίντερ για τους «16» του Europa League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στη Χετάφε, είναι η τέταρτη σεζόν και έχουμε κάνει εξαιρετική δουλειά. Σαν επαγγελματίας, θα ήθελα να δουλέψω κάποια στιγμή σε μια μεγάλη ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος μου. Αγαπώ τη Serie A επειδή αγαπώ την Ιταλία. Αγαπώ τους ανθρώπους της», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Μπορδαλάς πρόσθεσε: «Πάντα μου άρεσε η ιστορία της αρχαίας Ρώμης. Έχω ένα σχετικό τατουάζ. Θα ήταν τρομερό να προπονήσω κάποια στιγμή τη Ρόμα. Θα ήταν τιμή μου. Θα ήταν όνειρο επειδή αγαπώ την πόλη και την ομάδα».

Τέλος, ο 56χρονος τεχνικός μίλησε για τις αναμετρήσεις με την Ίντερ για τους «16» του Europa League: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε αυτή τη φάση. Η Ίντερ είναι το φαβορί, είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και δυνατή βάση οπαδών. Θα ήθελα να κριθεί η πρόκριση σε διπλά παιχνίδια, αλλά δεν ξέρω τι θα αποφασίσει η UEFA».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x