Αγγλία

«Μπορεί και να απολυθώ»

Απόλυτα ρεαλιστής αναφορικά με το μέλλον του στον πάγκο της Σάντερλαντ παρουσιάστηκε ο Ντικ Άντβοκαατ, καθώς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να απολυθεί άμεσα.

Για ακόμα μία αγωνιστική η Σάντερλαντ δεν κατάφερε να σπάσει το «ρόδι» στην Premier League, αφού αν και προηγήθηκε εντός έδρας με 2-0 κόντρα στη Γουέστ Χαμ, ισοφαρίστηκε και έμεινε καθηλωμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Μετά το τέλος του αγώνα δεν δίστασε να μιλήσει για το ενδεχόμενο να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των «μαυρόγατων», δείχνοντας απόλυτα ρεαλιστής, αφού παραδέχθηκε ότι αυτό το ματς ίσως να ήταν το τελευταίο στον πάγκο της Σάντερλαντ.

«Δεν θέλω να απαντήσω για το μέλλον μου. Δεν μπορώ να πω ότι θα είμαι προπονητής της ομάδας στο επόμενο παιχνίδι, αφού η απόλυση είναι ένα ενδεχόμενο», παραδέχθηκε ο Ολλανδός μιλώντας στο Sky Sports και συνέχισε:

«Μπορεί να υπάρχουν φήμες. Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι ο τρόπος που έπαιξε η ομάδα. Δεν θέλω να συζητήσω το μέλλον μου. Θα ακούσετε και τη μία άποψη και την άλλη. Ας περιμένουμε και θα δούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x