Stoiximan Super League

Μπορεί στο Κίεβο, αλλά προέχει η ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι «έχει» την Ντιναμό, όμως πριν από τον επαναληπτικό στο Κίεβο υπάρχει το ντέρμπι με την ΑΕΚ και η νίκη είναι μονόδρομος για τους Πειραιώτες.

Δεν πήρε αυτό που άξιζε από το χθεσινό παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου (2-2) ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν σαφώς ανώτερη των Ουκρανών στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αλλά εκείνο που φάνηκε ήταν πως οι Πειραιώτες πλήρωσαν τα λάθη τους και από μία κακή στιγμή δεν πήραν την πολυπόθητη νίκη με την οποία θα έβαζαν τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο… κανονικός Ολυμπιακός, εκείνος που δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο, μπορεί να «τσεκάρει» το εισιτήριο της πρόκρισης, όμως πριν από αυτό προέχει το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Φάληρο για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αυτό, άλλωστε, τόνισε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την παρουσία του στα αποδυτήρια μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού ματς.

«Θέλω νίκη με ΑΕΚ και πρόκριση. Εξακολουθώ να πιστεύω σε εσάς και θεωρώ ότι θα τα καταφέρετε», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του ισχυρού άνδρα του συλλόγου.

Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται να… γυρίσει τον διακόπτη και να στρέψει όλη του την προσοχή στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Ούτως ώστε να μην μπλέξει σε περιπέτειες και για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League την επόμενη σεζόν.

Η λογική λέει ότι ο Μαρτίνς θα κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, προκειμένου η ομάδα του να παρουσιαστεί πιο «φρέσκια» κόντρα στην «Ένωση» που δεν έχει πλέον μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις και πάει με ηρεμία στο ντέρμπι μετά το «2 στα 2» με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x