Stoiximan Super League

«Μπορεί το πρωτάθλημα φέτος ο ΠΑΟΚ»

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ είναι σε θέση να διεκδικήσει φέτος το πρωτάθλημα είναι ο Αλέξης Αλεξίου, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του.

Ικανοποιημένος από την εικόνα του φετινού ΠΑΟΚ είναι ο Αλέξης Αλεξίου.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Arena», ο παλιός παίκτης της ομάδας τόνισε πως ο δικέφαλος του βορρά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους υπόλοιπους διεκδικητές και συνέστησε υπομονή στον κόσμο.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε:

«Έχουν έρθει πάρα πολύ καλοί παίκτες. Καμία σχέση η περσινή με τη φετινή ομάδα. Όταν κάνεις μεταγραφές δεν μπορούν να σου βγουν όλοι, αλλά βλέπω ότι μέχρι τώρα γίνεται αυτό. Ο Βαρέλα είναι ψηλός, ένα παιδί καλό στο ψηλό παιχνίδι, νομίζω ότι σιγά σιγά θα βρει τα πατήματά του και θα δείξει ακόμα καλύτερο πρόσωπο όπως και ο Κρέσπο. Θέλουν λίγη υπομονή από όλους. Θέλουν προσαρμογή και να μην τους κρίνουν αμέσως.

Η 11άδα του ΠΑΟΚ αν εξαιρέσεις Κλάους και Γλύκο, είναι καινούρια ομάδα. Είναι ευτύχημα ότι προσαρμόστηκαν γρήγορα. Το 4-2-3-1 το αφομοίωσαν όπως φαίνεται. Είναι πολύ γρήγορος και δυνατός στα πλάγια ο ΠΑΟΚ και φέτος μπορεί να μη θέλουν να το λένε, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Έχει παίκτες με προσωπικότητα και μέχρι τέλους θα πάει για το πρωτάθλημα. Δε νομίζω ότι υστερεί σε κάτι φέτος ο ΠΑΟΚ από τους άλλους
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x