Stoiximan Super League

Μποροβήλος: «Μπορούμε να συνεννοηθούμε…»

Ικανή να λύσει τα προβλήματα που υπάρχουν και να βρει κοινά αποδεκτές λύσεις χαρακτήρισε τη Super League ο Γιώργος Μποροβήλος παρά τις «διαρροές» που υπήρξαν για το θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου.

Παρότι υπήρξαν διαφωνίες εντός του ΔΣ της Super League κυρίως για την επέκταση του τηλεοπτικού συμβολαίου με τη Nova μέχρι το 2019, αλλά και τη νέα σύμβαση με τον ΟΠΑΠ, ο Γιώργος Μποροβήλος μετά τη συνεδρίαση υποστήριξε πως η συναίνεση είναι εφικτή.

«Σε δύσκολους καιρούς η Σούπερ Λίγκα μπορεί να συνεννοηθεί και όλες οι ομάδες να είναι μαζί. Σίγουρα υπάρχουν προβλήματα, κυρίως στο οικονομικό κομμάτι. Είναι λογικό στην προσπάθεια αυτή να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, αλλά πιστεύω πως οφείλουμε να είμαστε όλοι μαζί σε αυτά τα ζητήματα και αυτό θα το αντιληφθούν αργά ή γρήγορα άπαντες», τόνισε.

«Η Ξάνθη διατήρησε επιφυλάξεις μέχρι να ενημερωθεί περαιτέρω και ο ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση διαφώνησε γιατί θέλει να δει τι θα γίνει με την ιντερνετική τηλεόραση και το αντίτιμο. Και στην προηγούμενη επέκταση τηλεοπτικής συμφωνίας υπήρχαν ομάδες που ήταν απέξω και μπήκαν στην πορεία. Η ισχύουσα συμφωνία είναι μέχρι το 2017. Μέχρι τότε πολλά μπορούν να γίνουν», ανέφερε.

Όσο για το θέμα του ΟΠΑΠ, είπε: «Θα επιχειρηθεί μια συνάντηση με τον ΟΠΑΠ για να συζητηθούν όλα τα ζητήματα που έχουν σχέση με τη νέα σύμβαση».

Σχετικά με τα ασφαλιστικά μέτρα που κέρδισε ο Παναθηναϊκός για το ηχητικό ντοκουμέντο της επεισοδιακής συνεδρίασης που έγινε μετά το ντέρμπι, είπε: «Ο Παναθηναϊκός έκανε ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία άλλος δικαστής τα είχε απορρίψει και σήμερα άλλος δικαστής τα έκανε δεκτά. Οι αποφάσεις της δικαιοσύνης είναι σεβαστές. Τα πρακτικά δόθηκαν, αλλά εδώ μιλάμε για το ηχητικό. Κάθε ομάδα μπορεί να προσφύγει για τα συμφέροντά της όταν αυτό είναι απαραίτητο».

Τέλος, αναφορικά με το αίτημα της ΠΑΕ Εργοτέλης για μείωση των ομάδων που υποβιβάζονται φέτος σε δύο και την παραπομπή του στην ΕΠΟ, είπε: «Υπάρχει μια προκήρυξη που αφορά 16 ομάδες για του χρόνου. Ο καθένας μπορεί να θέσει ένα θέμα και αντιμετωπίζεται δημοκρατικά από το ΔΣ, αλλά είναι θέμα της ΕΠΟ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x