Αγγλία

«Μπορούμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας»

Τις σκέψεις αλλά και τις προσδοκίες του για την περασμένη και τη νέα σεζόν με τη Λέστερ εξέφρασε ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Γουές Μόργκαν.

Με την αγωνιστική περίοδο στην Αγγλία να είναι προ των πυλών, ο Γουές Μόργκαν τόνισε πως παρά τις δυσκολίες, η ομάδα του, Λέστερ, δεν θα πέσει … αμαχητί, αφού θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα σκήπτρα του πρωταθλητή, ενώ ο ίδιος δήλωσε ανυπόμονος για την πρόκληση της Ευρώπης.

«Πήραμε κάποιους νέους παίκτες, μερικοί επίσης φύγανε, αλλά κανένας δεν πίστευε πως μπορούσαμε να τα καταφέρουμε την περασμένη σεζόν. Οπότε, γιατί όχι και αυτή τη φορά; Πρόκειται βέβαια να είναι πολύ, πάρα πολύ δύσκολο αυτή την σεζόν. Με νέους προπονητές να αναλαμβάνουν ομάδες που ενισχύονται ακόμα περισσότερο, μόνο εύκολο δεν θα είναι.»

Ο Τζαμαϊκανός σχολίασε παράλληλα και τα «εμπόδια» που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει στο Τσάμπιονς Λιγ η Λέστερ: «Ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μεγέθη που θα βρούμε απέναντι μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι σπουδαία εμπειρία. Πάντα υπάρχουν πράγματα για να μαθαίνεις και ακόμα δουλεύουμε σε αυτά, είμαστε όμως ευχαριστημένοι για όλα όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα

Προς το παρόν πάντως, η προσοχή στρέφεται στο εναρκτήριο ματς της σεζόν, αυτό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Community Shield, την προσεχή Κυριακή. «Το Γουέμπλεϊ είναι ένα όνειρο για τον καθένα, όλοι ανυπομονούμε για αυτό. Είμαστε σε σημείο που πρέπει να είμαστε σχεδόν έτοιμοι για τη φετινή χρονιά. Κανείς δεν ξέρει το ποιος θα ξεκινήσει βασικός, αυτά είναι θέματα που μόνο ο προπονητής ξέρει

Επιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x