Γενικά

Μπόρχα και Νούνιες στην ίδια ομάδα!

Από εδώ κι εμπρός μάλλον δεν θα υπάρχει ούτε μία στοιχηματική εταιρεία που θα δέχεται ποντάρισμα στο όβερ στα ματς της Μουσούκ Ρούνα, αφού Φέλιξ Μπόρχα και Λεονέλ Νούνιες θα παίζουν μαζί στην επίθεση!

Μάλλον ως απόδειξη πως υπάρχει θεός και μάλιστα δεν μας χαλάει χατίρι θα πρέπει να εκληφθεί η είδηση πως δύο ήρωες των… ενήλικών μας χρόνων επιτέλους σμίγουν. Παράλληλα, αποκαθίσταται και μια ιστορική –αν όχι η ιστορικότερη αδικία- του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η περίφημη «κόμπρα», ο Φέλιξ Μπόρχα και ο Λεονέλ Νούνιες, ο επιθετικός που μπροστά του ακόμη και ο Στράντλι μοιάζει σαν να έχει χτυπηθεί από νευρική ανορεξία, θα συνεργαστούν για λογαριασμό της Μουσούκ Ρούνα, ομάδας του Εκουαδόρ.

Στα 31 του χρόνια ο Μπόρχα υπέγραψε συμβόλαιο με το σύλλογο του Ισημερινού παρουσιάστηκε και επίσημα από τη διοίκηση και δεν βλέπει την ώρα να συνθέσει ένα φονικό δίδυμο με τον Νούνιες.

Ούτε εμείς βλέπουμε την ώρα (ίσως επειδή η κοιλιά του Λιονέλ κρύβει το ρολόι)…

Για να σας φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη, ο Μπόρχα πέρασε από τον Ολυμπιακό την περίοδο 2006-07 και ο Τύπος τον υποδέχτηκε κάπως έτσι…

inner

Τελικά πέτυχε τουλάχιστον το λήγοντα (έβαλε πέντε).

Και ο Νούνιες αγωνίστηκε την αμέσως επόμενη σεζόν, έβαλε 2 γκολ (και καμιά 15αριά κιλά) κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα, ενώ αργότερα πέρασε και από τον ΟΦΗ και σήμερα διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση. Δηλαδή κάπως έτσι…

inner

Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x