Champions League

Μπος: «Ξέρουμε πολύ καλά τον ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής του Άγιαξ, Πίτερ Μπος επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού αγώνα ότι η ομάδα του είναι αρκετά καλά προετοιμασμένη έχοντας μελετήσει αρκετά καλά τον ΠΑΟΚ.

Προετοιμασμένος με τον καλύτερο τρόπο για τον αυριανό αγώνα είναι ο Άγιαξ όπως τόνισε ο Πίτερ Μπος στη συνέντευξη Τύπου.

«Έχουμε προετοιμαστεί, αλλά υπάρχει και ο κίνδυνος ότι πρέπει να το κάνεις και στο γήπεδο αυτό που θες», ανέφερε ο προπονητής του «Αίαντα» εκφράζοντας την ελπίδα ότι οι παίκτες του θα βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο τα όσα έχουν προετοιμάσει στις προπονήσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Άγιαξ:

-Για το αν ανησυχεί ή φοβάται κάτι ενόψει του αυριανού αγώνα:

"Δε φοβάμαι τίποτα...".

-Για την κατάσταση του Βέστερμαν:

"Δεν είναι τόσο καλή η φόρμα του τώρα, του λείπει μία εβδομάδα προπονήσεων, αύριο θα κοιτάξω αν θα τον βάλω να παίξει ή όχι".

-Για τις επιλογές του αύριο. Εάν έχει καταλήξει:

"Ψάχνω να βρω μία ισορροπία τώρα, έχουμε τον Μπαζούρ που έχει κάποια προβλήματα, θα κοιτάξω να βρω πρώτα μία σιγουριά. Μου λείπουν δύο παιδιά και μετά θα κοιτάξω τι θα ακολουθήσει".

-Για το δεύτερο παιχνίδι και πως θα αγωνιστεί ο Άγιαξ σε αυτό, γνωρίζοντας πως η Τούμπα είναι μια «καυτή» έδρα:

"Απόφαση θα παρθεί την επόμενη εβδομάδα για το πως θα παίξουμε. Αν το αποτέλεσμα αύριο είναι θετικό, θα πάμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη. Εγώ ασχολούμαι μόνο με το αύριο, σε αυτό έχουμε αφοσιωθεί και αυτό με απασχολεί αυτή τη στιγμή".

-Για τον Μίλικ:

"Πέρυσι έπαιξε σε πολλούς αγώνες και θα πρέπει να ξεκουραστεί κιόλας. Θα προσπαθήσουμε να τον βάλουμε στην ομάδα, μεσολαβούν άλλες οκτώ ημέρες, οπότε θα δούμε τι θα γίνει... Θα τον δούμε και στις επόμενες προπονήσεις".

-Για τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσει το δεύτερο παιχνίδι, ανάλογα με το αυριανό αποτέλεσμα:

"Πάντα προσπαθώ να παίζω προσεκτικά. Αν χάσουμε την μπάλα, θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε για να πάρουμε την μπάλα όσο πιο γρήγορα γίνεται κι όχι να τη γυρίσουμε πίσω, για παράδειγμα. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου".

-Για τον Σερέρο:

"Παίζει στους νέους του Άγιαξ, δεν ήταν δική μου επιλογή να μην μπει στην ομάδα αυτή τη στιγμή...".

-Για το λόγο που επέλεξε να προπονηθεί νωρίς η ομάδα του:

"Διάλεξα το απόγευμα για να μην υπάρχει ένα μεγάλο κενό μεταξύ της προπόνησης και του αγώνα. Είναι λίγο αργά ο αγώνας, οπότε επέλεξα να προπονηθούμε τώρα. Πολλές φορές κάναμε και το πρωί του αγώνα προπόνηση, αλλά τώρα επέλεξα να προπονηθούμε πιο αργά".

-Για το αν ξεχώρισαν κάτι από τον ΠΑΟΚ:

"Κοιτάξαμε γενικά τον τρόπο που παίζει ο ΠΑΟΚ και είδαμε και κάθε παίκτη ξεχωριστά. Έχουμε προετοιμαστεί, αλλά υπάρχει και ο κίνδυνος ότι πρέπει να το κάνεις και στο γήπεδο αυτό που θες. Ξέρουμε καλά τον ΠΑΟΚ. Μάθαμε πολλά και θα το βγάλουμε και στο παιχνίδι μας αύριο".

-Για τα φιλικά που έδωσε η ομάδα του:

"Έχω καλή αίσθηση για τους αγώνες αυτούς, γιατί προσπαθήσαμε να πιέσουμε τους αντιπάλους μας. Είχαμε διάφορες ευκαιρίες. Δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος, δεν υπάρχει ιδανικός αγώνας. Αύριο θα είμαι ικανοποιημένος όταν κερδίσουμε και πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

-Για το πόσο διαφορετικό ποδόσφαιρο θα παίξει ο Άγιαξ:

"Ελπίζω ότι αυτός δε θα είναι ο πιο σημαντικός αγώνας της σεζόν. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε. Αυτή τη στιγμή μας λείπει ο Μπαζούρ, έχουμε άλλον έναν που θα κοιτάξουμε αν θα τον βάλουμε να παίξει ή όχι. Είναι ο πρώτος μας αγώνας και είναι θαυμάσια η αίσθηση, το περιμέναμε καιρό αυτό το παιχνίδι, προετοιμαστήκαμε τις τέσσερις τελευταίες εβδομάδες για αυτό".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x