Stoiximan Super League

Μποτία: «Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Ο Αλμπέρτο Μποτία μίλησε στη Marca για την φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα.

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, προσπάθησε να εξηγήσει ο Αλμπέρτο Μποτία στην «Marca», με τον Ισπανό στόπερ του Ολυμπιακού να αναφέρει πως δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα!

«Το πρωί πήγαμε για προπόνηση και δεν γνωρίζαμε κάτι για το συγκεκριμένο θέμα. Το απόγευμα ακούσαμε τα νέα σχετικά με την φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι διαιτητή (σ.σ. εννοώντας τον Γιώργο Μπίκα), χωρίς όμως να ξέρουμε ακριβώς πώς και γιατί συνέβη.

Ως αποτέλεσμα ακολούθησε η ανακοίνωση αναβολής των πρωταθλημάτων στην Ελλάδα, αλλά μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε με λεπτομέρειες πώς έχει η κατάσταση.

Υπήρχαν περαιτέρω προβλήματα στην Ελλάδα την περσινή σεζόν, αλλά φέτος η διοργάνωση έδειχνε σημάδια βελτίωσης σε πολλούς τομείς και δεν υπήρχαν καθόλου προβλήματα. Αλλά τώρα, με τα νεότερα δεδομένα, δεν γνωρίζουμε πώς θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες»
, ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x