Champions League

Μπουφόν: «Με ντρόπιασαν μικρό – Ήθελα να γίνω σπουδαίος και να δίνω τη φανέλα μου»

Επικός Μπουφόν. Ο εμβληματικός capitano της Γιούβε, αναφέρθηκε στην χαρά που παίρνει όταν χαρίζει τις φανέλες του. Κάποτε κάποιος του το αρνήθηκε και ήθελε να μην το κάνει όταν θα γινόταν σπουδαίος.

Στο Μονακό ήταν σπουδαίος. Αλλά στις δηλώσεις του, ήταν ακόμα σπουδαιότερος, ο Τζίτζι Μπουφόν, μετά την νίκη της Γιουβέντους κόντρα στους Μονεγάσκους.

Ο εμβληματικός αρχηγός της «Γηραιάς Κυρίας» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην χαρά που παίρνει όταν χαρίζει τις φανέλες του. Ανέφερε μάλιστα πως όταν ήταν μικρός είχε μια ντροπιαστική εμπειρία από κάποιον που δεν ήθελε να του δώσει τη φανέλα του.

Τότε, ορκίστηκε στον εαυτό του πως αν γινόταν σπουδαίος δεν ήθελε να κάνει το ίδιο. Και το έκανε ο τεράστιος Τζίτζι.

«Στόχος μου είναι να αποδεικνύω καθημερινά πως αξίζω να βρίσκομαι εδώ και να τελειώσω την καριέρα μου σε μία κατάσταση, όπου οι φίλαθλοι θα είναι στεναχωρημένοι που αποχωρώ απ' τη δράση... Είμαι χαρούμενος που ανταλλάσσω φανέλες, καθώς είναι μία ένδειξη σεβασμού. Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός ζήτησα από κάποιον να ανταλλάξουμε φανέλες και μου απάντησε αρνητικά. Νευρίασα και έτσι αποφάσισα, αν ποτέ γινόμουν σπουδαίος παίκτης, πως δεν θα είχα αυτή την ντροπιαστική συμπεριφορά» δήλωσε ο Μπουφόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x