Ιταλία

Μπουφόν, Νέστα και Πίρλο «κοντά» στους μικρούς της Ιταλίας

Η Ιταλία αγωνίζεται κόντρα στην Αγγλία, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 19, και οι Μπουφόν, Νέστα και Πίρλο τους εύχονται τα καλύτερα.

Τις θερμότερες ευχές τους στους μικρούς ποδοσφαιριστές της εθνικής Ιταλίας U19 που αγωνίζεται σήμερα κόντρα στην Αγγλία στο αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έστειλαν τρεις από τους σημαντικότερους παίκτες της πρώτης ομάδας της «σκουάντρα ατζούρα».

Συγκεκριμένα, ο Μπουφόν δήλωσε: «Απολαύστε αυτές τις στιγμές, γιατί θα είναι οι καλύτερες αναμνήσεις που θα έχετε μετέπειτα, και τιμήστε τα χρώματα της Ιταλίας».

Παράλληλα, μίλησε και ο Νέστα τονίζοντας: «Να ακούτε τον προπονητή σας και να τα δώσετε όλα. Όλη η Ιταλία σας παρακολουθεί και θα είναι σίγουρα περήφανη για εσάς».

Τέλος, δεν έλειψε το σχόλιο του Πίρλο: «Παρόλο που είμαι πολύ μακριά, η σκέψη μου είναι σε εσάς. Καλή επιτυχία σήμερα και forza ατζούρι».

Μπορεί να μιλάμε για καταξιωμένους ποδοσφαιριστές με αξεπέραστες εμπειρίες, εντούτοις και οι τρεις τους συναισθάνονται το άγχος και την αγωνία αυτών των παιδιών. Άλλωστε, κάποτε βρέθηκαν στη θέση τους.

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x