Stoiximan Super League

Μπουκουβάλας: «Δώσαμε χαρά στον κόσμο του Ηρακλή»

Στη μεγάλη χαρά που έδωσαν στο κόσμο του «γηραιού» στάθηκε ο αρχηγός της ομάδας Μιχάλης Μπουκουβάλας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Μια μέρα μετά τη μεγάλη νίκη του Ηρακλή στην Τούμπα, μίλησε ο αρχηγός του «γηραιού» Μιχάλης Μπουκουβάλας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Μάνο Ζερβάκη και Βαγγέλη Νερατζιά.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας τόνισε ότι όλοι στην ομάδα νιώσανε το πόσο μεγάλη χαρά έδωσαν στον κόσμο ενώ για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος είπε ότι θα πρέπει όλοι στον Ηρακλή να μείνουν προσγειωμένοι όπως έχουν κάνει σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αρχηγός του Ηρακλή, Μιχάλης Μπουκουβάλας:

Για το χθεσινό παιχνίδι:

«Το παιχνίδι ήταν μεγάλης σημαντικότητας βαθμολογικά αλλά και για τον κόσμο μας και θέλω να πιστεύω ότι τους δώσαμε χαρά. Αυτό είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να ξέρεις ότι με τις πράξεις σου δίνεις χαρά στον κόσμο. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα με συγκεκριμένο πλάνο προσπαθήσαμε να είμαστε ρεαλιστές και είπαμε «παιδιά πάμε να κερδίσουμε. Αυτός ήταν ο στόχος μας ξεκάθαρα».

Για το αν χρειαζόταν χρόνο η ομάδα για να βρει τα πατήματά της στην Σούπερ Λιγκ και αν περιμένει να πάει καλύτερα από εδώ και πέρα:

«Δεν μπορώ να ξέρω αν θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια . Είναι όμως φυσιολογικό όταν μια ομάδα ανεβαίνει κατηγορία να θέλει κάποιο χρόνο μέχρι να συνηθίσει την κατηγορία. Εμείς σε σχέση με πέρυσι μείναμε η ίδια ομάδα με κάποιες προσθήκες όπως ο Βέλλιος που έχει βοηθήσει πάρα πολύ και με τα γκολ του αλλά και μέσα στο παιχνίδι. Ήδη βρισκόμαστε πάνω από τα μισά του πρωταθλήματος και είμαστε σε καλή θέση».

Για το αν αγχωθήκανε για την παραμονή:

«Δεν σκεφτήκαμε ποτέ ότι μπορεί να κινδυνέψουμε, σίγουρα κάποιοι έπρεπε να τα τραβήξουμε και τους μικρότερους σε κάποιες δύσκολες στιγμές μετά από ήττες. Μιλώντας εκ του αποτελέσματος και μετά από με μια μεγάλη νίκη από την αρχή της σεζόν κάναμε και θα κάνουμε το ίδιο πράγμα, θα παλεύουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για το αν πλέον ο Ηρακλής κρυφοκοιτάζει τα πλέι οφς:

«Είναι αρκετά τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι. Εμείς ακόμα και όταν κάναμε νίκες με Παναθηναϊκό και Αστέρα, δεν πετούσαμε στα σύννεφα, τα πόδια πατούσαν στη γη και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Είναι μεγάλη ευθύνη να παραμείνουμε σοβαροί και να συνεχίσουμε».

Για την επιλογή του να πάει στον Ηρακλή της Football League:

«Δόξα το θεό είναι από τις λίγες φορές στο ποδόσφαιρο που μπορώ να το πω αυτό. Παίρνω αγάπη από τον κόσμο. Εννοείται ότι νιώθω δικαιωμένος, εμπιστεύτηκα κάποια άτομα όταν άλλαξε η διοίκηση της ομάδας πέρσι το καλοκαίρι και πίστεψα στο πλάνο».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που χειροκρότησε τον Ηρακλή:

«Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή. Νομίζω ο κόσμος του ΠΑΟΚ χειροκρότησε τον Ηρακλή γιατί αξίζαμε τη νίκη αλλά και τα ελληνόπουλα καθώς νομίζω ότι είμαστε μια ομάδα πρότυπο».

Για το φετινό πρωτάθλημα και τους αγώνες που ακολουθούν για τον Ηρακλή με ΑΕΚ και Ολυμπιακό:

«Νομίζω ότι είναι αρκετά ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα φέτος εκτός από την κορυφή αν και σε αυτό δεν έχει βοηθήσει το γεγονός ότι θα υποβιβαστούν τρείς ομάδες αλλά δύο. Είναι βουνό τα επόμενα ματς είναι όμως τα παιχνίδια τα οποία περιμένουμε όλοι πως και πως».

Για το ποιος επιθετικός τον έχει δυσκολέψει περισσότερο:

«Δεν μπορώ να πω κάποιον συγκεκριμένο υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες. Έχει να κάνει και με το σχηματισμό κάθε ομάδας. Παράδειγμα ο ΠΑΟΚ χθες δεν έπαιξε από τα πλάγια και έτσι δεν είχαμε μεγάλη πίεση στα άκρα. Πάντως όσο καλός και να είναι κάποιος νομίζω τι μέσα από την ομαδική δουλειά μπορείς να τον αντιμετωπίσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x