Stoiximan Super League

Μπουλούτ: «Για να επιστρέψω στον Ηρακλή, πρέπει να με πληρώσουν»

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει αργά ή γρήγορα από τον Ηρακλή ο Κερέμ Μπουλούτ, με τον Τούρκο άσο του «Γηραιού» να κατηγορεί τη διοίκηση για το γεγονός ότι παραμένει απλήρωτος.

Μπορεί στον Ηρακλή να θεωρείται δεδομένη η λύση της συνεργασίας με τον Κερέμ Μπουλούτ, αφού για τον Τούρκο υπάρχουν παράπονα τόσο για την αγωνιστική του απόδοση, όσο και τη γενικότερη συμπεριφορά του, ωστόσο και ο ίδιος δεν είναι ικανοποιημένος από τη συνεργασία του με τους Θεσσαλονικείς.

Με δηλώσεις του στην «Arena Press» ανέφερε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στις προπονήσεις του Ηρακλή αν και εφόσον δεν πληρωθεί, μια κατάσταση που μέχρι σήμερα δεν έχει διευθετηθεί ενώ πρόσθεσε ότι κανένας από τη διοίκηση δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όταν έφυγα από την Ελλάδα είχα ενημερώσει, ότι για να επιστρέψω θα πρέπει να με πληρώσουν. Έχω να λαμβάνω χρήματα και η οικογένεια μου είναι δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Η κατάσταση είναι δύσκολη, όπως και σε ολόκληρη την ομάδα και περιμένω τις εξελίξεις. Δεν έχει επικοινωνήσει κανένας μαζί μου και δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου και να πάρω αποφάσεις. Δεν έχω μιλήσει με καμία άλλη ομάδα και απλά περιμένω. Γνωρίζω ότι το ίδιο συμβαίνει και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου και δεν ξέρω πως μπορεί να αλλάξει η κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x