Stoiximan Super League

Μπουμάλ: «Δουλευταράς και δίκαιος ο Ουζουνίδης»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Μαρίνο Ουζουνίδη ο Ολιβιέ Μπουμάλ και εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και ευχαρίστησε τον Αντρέα Στραματσόνι.

Τις καλύτερες αναμνήσεις έχει, όπως είναι λογικό, ο Ολιβιέ Μπουμάλ από την συνεργασία του με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον Πανιώνιο και ο Καμερουνέζος εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο 48χρονος τεχνικός θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, ο 27χρονος εξτρέμ ευχαρίστησε τον Αντρέα Στραματσόνι για την προσφορά του στον σύλλογο, παρότι ο ίδιος δεν ήταν στα βασικά του πλάνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova μετά το 1-0 επί του ΠΑΟΚ

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προηγούμενο προπονητή για τη δουλειά που έκανε.

Όντως ήταν ένα ματς που είχε πολύ πίεση αλλά αυτό το περιμέναμε, περιμέναμε όμως και περισσότερους φιλάθλους αλλά αυτό που μας ζήτησε ο προπονητής ήταν να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας.

Χωρίς να θέλω να υποσκελίσω τον προηγούμενο προπονητή, ο νέος προπονητής ξέρει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι δουλευταράς, έχει πεποίθηση και θα κάνει καλό στην ομάδα, υπήρξε επιτυχημένος προπονητής στις προηγούμενες ομάδες του και θα πάμε πολύ καλά μαζί του. Το προσωπικό μου θέμα δεν έχει μεγάλη σημασία αλλά συνέχισα τη σκληρή δουλειά, δεν έχω φτάσει ακόμα στο τοπ της απόδοσής μου. Στη ζωή υπάρχουν και καλά και κακά και έχω πίστη στον εαυτό μου.

Ο νέος προπονητής είναι ένας δίκαιος άνθρωπος και θέλει να πάει την ομάδα πιο μακριά. Εμένα με βοήθησε να μάχομαι, χαίρομαι που βρίσκεται εδώ, είναι μια ανταμοιβή γι’ αυτόν και με βοήθησε πολύ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x