Stoiximan Super League

Μπούσης: «Αν ήξερα ότι υπήρχε αυτό το πρόβλημα, δεν θα έπαιρνα τον ΟΦΗ»

Κατά την εκδίκαση της έφεσης ΟΦΗ-Αιγινιακού για την ποινή υποβιβασμού ο μεγαλομέτοχος των Ηρακλειωτών δήλωσε πως δεν θα έμπαινε στην ΠΑΕ αν υπήρχε αυτή η ιστορία στη μέση.

Εκδικάζεται από τις 18:00 η έφεση που έχουν καταθέσει ΟΦΗ και Αιγινιακός κατά της απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας να τιμωρήσει αμφότερες με ποινή υποβιβασμού λόγω χειραγώγησης του περσινού μεταξύ τους αγώνα. Ο Άρης Ασβεστάς και το sport-fm.gr βρίσκονται στην Επιτροπή Εφέσεων και σας ενημερώνουν.

Η πλευρά του ΟΦΗ έχει στο πλευρό της τον δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, καθώς επίσης τον ντόπιο βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκο Τζώρτζογλου.

ΟΦΗ και Αιγινιακός ζήτησαν να απορριφθεί η παρέμβαση του Απόλλωνα Σμύρνης κατά του ΟΦΗ και να αποβληθεί πριν την έναρξη της διαδικασίας, για νομικούς λόγους. Η Επιτροπή Εφέσεων απέρριψε την παρέμβαση του Απόλλωνα ως απαράδεκτη!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όσα ανέφερε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, που παραδέχτηκε πως αν γνώριζε τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν θα επένδυε ποτέ στο σύλλογο. «Πήραμε την ομάδα γιατί θέλαμε να αφήσουμε μια κληρονομιά. Πολλοί μου έλεγαν να μην εμπλακώ, να έρχομαι μόνο για διακοπές. Θέλαμε, με Σαμαρά και Πουρσανίδη, να κάνουμε πολλά πράγματα, να επενδύσουμε. Αν ήξερα ότι υπήρχε αυτό το πρόβλημα στην ομάδα, την ομάδα δεν θα την έπαιρνα, γιατί δεν ήθελα να μου χαλάσει κάποιος το όνομα. Συνεχίζουμε όμως και αν πέσουμε αγωνιστικά, ας πέσουμε. Αλλά όχι γι’ αυτό. Θέλουμε να συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά», τόνισε.

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ (επί των ημερών του οποίου έγινε το συγκεκριμένο ματε), Φώτη Τσάλου, ζήτησε να κληθεί ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, στις καταθέσεις του οποίου έχει στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό η πρωτόδικη απόφαση. «Ο Καλαϊτζίδης είχε καταθέσει και για το Βέροια-Ολυμπιακός, ότι ο Λαναρής πήγε στα αποδυτήρια και τους είπε να χάσουν 3-0. Έχει κριθεί αναξιόπιστος. Βγήκε απόφαση από τα πειθαρχικά όργανα και απαλλάχθηκε η Βέροια. Αν κάποιος είναι ύποπτος, είναι ο ίδιος. Διότι ανέβαιναν ο ΟΦΗ και ο Άρης και προσδοκούσε να ανέβει ο Απόλλων Πόντου, του οποίου ιδιοκτήτης είναι ο αδερφός του», ανέφερε στην αγόρευσή του ο γνωστός δικηγόρος. «Ο στοιχηματισμός για το ΟΦΗ-Αιγινιακός ήταν 1.137 ευρώ. Ο ΟΦΗ μπορούσε να κερδίσει με το οποιοδήποτε σκορ. Η sportradar δεν έχει κάνει καμία αναφορά», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x