Αγγλία

Μπράβο Μαν. Γιουνάιτεντ: Μειώνει τη χωρητικότητα για να αυξήσει τις θέσεις ΑΜΕΑ

Η Μαν. Γιουνάιτεντ έδειξε την ευαισθησία της αποφασίζοντας να αυξήσει τις θέσεις των ΑΜΕΑ στο «Ολντ Τράφορντ» χάνοντας αρκετές θέσεις από τη χωρητικότητα του γηπέδου.

Ένας σύλλογος είναι μεγάλος όχι μόνο για τους τίτλους του, αλλά και από κινήσεις σαν κι αυτή που έκανε η Μαν. Γιουνάιτεντ. Όπως ανακοινώθηκε, προκειμένου να προστεθούν 300 επιπλέον θέσεις για άτομα με ειδικές ανάγκες, η χωρητικότητα του «Ολντ Τράφορντ» θα περιοριστεί κατά 2.400 θέσεις (πέφτοντας στις 73.300), ενώ 2.600 κάτοχοι διαρκείας θα χρειαστεί να μεταφερθούν σε άλλες θέσεις.

Η απόφαση ανακοινώθηκε μετά από συνάντηση της Επιτροπής Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με το σύνδεσμο φιλάθλων με ειδικές ανάγκες της Μαν. Γιουνάιτεντ. Οι εργασίες στο «Ολντ Τράφορντ» θα ολοκληρωθούν τον Αύγουστο.

Ο Τσας Μπανκς, γενικός γραμματέας του συνδέσμου φιλάθλων με ειδικές ανάγκες της Μαν. Γιουνάιτεντ, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του. «Είμαι γεμάτος περηφάνια για την ομάδα που υποστηρίζω από την πρώτη φορά που ήρθα στο γήπεδο αυτό το 1957, καθώς δείχνει το δρόμο στην αύξηση των θέσεων για τα ΑΜΕΑ. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα και πολλούς άλλους φιλάθλους της Γιουνάιτεντ με ανάλογα προβλήματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x