Europa League

Μπράνταριτς: «Ομάδα με πολλή ποιότητα, αλλά και αδυναμίες η ΑΕΚ»

Ο Φίλιπ Μπράνταριτς δείχνει να έχει σε μεγάλη υπόληψη την ΑΕΚ, αλλά δεν παύει να πιστεύει πως η Ριέκα έχει τις πιθανότητές της απόψε στο ΟΑΚΑ.

Σέβεται την ΑΕΚ ο Φίλιπ Μπράνταριτς, αναγνωρίζει πως το έργο της Ριέκα δεν θα είναι εύκολο απόψε στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο από το να πιστεύει.

«Η ΑΕΚ παίζει γρήγορα, έχει καλές μονάδες και σίγουρα έχει το πλεονέκτημα παίζοντας στην έδρα της. Είδαμε την ποιότητά της και στο πρώτο ματς. Φυσικά έχει και αδυναμίες, αλλά θα τις κρατήσουμε για μας. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ξέρουμε πως πέραν όλων των άλλων εκπροσωπούμε και όλη την Κροατία, αλλά και ότι θα πρέπει να κάνουμε ένα από τα καλύτερα φετινά μας παιχνίδια για να πάρουμε βαθμούς», ανέφερε ο Κροάτης μέσος.

«Είμαστε όλοι επαγγελματίες και είναι στο χέρι μας να παρουσιαστούμε όπως πρέπει, έστω κι αν πολλές φορές παρά τη θέληση που υπάρχει δεν έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Περάσαμε μια περίοδο στην οποία ό,τι κάναμε στην προπόνηση δεν έβγαινε στους αγώνες. Ελπίζω πλέον αυτό το διάστημα να είναι πίσω μας», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x