Ελλάδα

Μπροστά σε λαό η Εθνική

Χιλιάδες άνθρωποι -ανάμεσά τους και πάρα πολλοί Έλληνες ομογενείς- αναμένεται να παρακολουθήσουν το αυριανό φιλικό της Εθνικής με την Αυστραλία. Δοκιμάζει πρόσωπα σε νέο σχήμα ο Σκίμπε.

Έτοιμη για το αυριανό (4/6) πρώτο φιλικό με την Αυστραλία είναι η Εθνική. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προπονήθηκε σήμερα στο «ANZ Stadium» του Σίδνεϊ, όπου και θα διεξαχθεί ο αγώνας με τα «καγκουρό» στις 13:00 ώρα Ελλάδας (20:00 τοπική ώρα Αυστραλίας).

Ο Μίχαελ Σκίμπε έχει στη διάθεσή του 22 ποδοσφαιριστές ( Καρνέζης, Μανιάτης, Τζαβέλλας, Μπουκουβάλας, Μόρας, Τζιόλης, Γιαννιώτας, Οικονόμου, Βέλλιος, Χριστοδουλόπουλος, Σταφυλίδης, Καπίνο, Μπακασέτας, Τοροσίδης, Διαμαντάκος, Ταχτσίδης, Μάνταλος, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Αραβίδης, Σάμαρης, Παπάζογλου) κι αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους περισσότερους, προκειμένου να τους περάσει από... μικροσκόπιο. Μια, πάντως, δεδομένη αλλαγή που θα κάνει ο Γερμανός κόουτς είναι στο σχήμα της γαλανόλευκης. Πρόκειται να... αφήσει το 3-6-1 και να παίξει με τετράδα στην άμυνα και πιο συγκεκριμένα με σχηματισμό 4-3-3.

Άξιο αναφοράς, βέβαια, είναι πως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, στο γήπεδο θα βρεθούν περίπου 45.000 θεατές για το φιλικό, ανάμεσά τους πολλοί Έλληνες ομογενείς που δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να... μυρίσουν πατρίδα!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο ελληνόφωνο πρόγραμμα του αυστραλιανού κρατικού ραδιοφώνου SBS και τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Είμαστε λίγο κουρασμένοι από το ταξίδι, αλλά έχουμε δουλέψει πολύ στην Αθήνα στις προπονήσεις και έχουμε μια ακόμη προπόνηση σήμερα. Πιστεύω ότι μόλις μπούμε στο γήπεδο και δούμε τον κόσμο, τους Έλληνες φιλάθλους θα τα ξεχάσουμε όλα. Για μένα είναι η πρώτη φορά στην Αυστραλία και είμαι πολύ χαρούμενος». Όταν ρωτήθηκε για τα επόμενα βήματα της καριέρας του απάντησε: «Πέρσι έπαιζα στην Σαμπντόρια, για εφέτος δεν ξέρω ακόμη. Είμαι σε καλή κατάσταση και έχω πολλά χρόνια ακόμη καλού ποδοσφαίρου μπροστά μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x