Euro 2024

Ελβετία-Κόστα Ρίκα: Με φόρα για τους «16» οι Ελβετοί

Δύσκολο έργο περιμένει τους Ελβετούς κόντρα στην Κόστα Ρίκα, στην τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Ένας βαθμός υπό προϋποθέσεις αρκεί στην Ελβετία κόντρα στην αποκλεισμένη Κόστα Ρίκα για να βρεθεί στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας (21:00, ΕΡΤ 2 και sport-fm.gr).

Οι Ελβετοί με την νίκη-ανατροπή επί της Σερβίας έκαναν αποφασιστικό βήμα για τους «16» της διοργάνωσης, ενώ ο Σακίρι και ο Τσάκα γλίτωσαν με ένα απλό πρόστιμο τη βαριά τιμωρία με την οποία τους απειλούσε η FIFA για τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισαν για τα γκολ που πέτυχαν κόντρα απέναντι στους Σέρβους.

Από την πλευρά τους, οι Κοσταρικανοί δεν έχουν καταφέρει να πάρουν βαθμό στον 5ο όμιλο, ενώ στην προηγούμενη διοργάνωση που είχε γίνει στη Βραζιλία ήταν η ομάδα-έκπληξη που έφτασε μέχρι τα προημιτελικά (με νίκη μάλιστα επί της Ελλάδας στην προηγούμενη φάση).

Η Ελβετία και η Κόστα Ρίκα αναμετρώνται για 3η φορά και πρώτη για σημαντική διοργάνωση. Και οι δύο μετρούν από μία νίκη, με τους Ελβετούς να έχουν κερδίσει 2-0 το 2006 και τους Κοσταρικανούς να έχουν επικρατήσει με 1-0 το 2010.

Η πιθανή ενδεκάδα

Ελβετία: Ζόμερ, Λιχτστάινερ, Σερ, Ακανζί, Ροντρίγκες, Τσάκα, Μπεχραμί, Σακίρι, Εμπολό, Τζεμαϊλί, Γκαβράνοβιτς.

Κόστα Ρίκα: Νάβας, Ακόστα, Ντουάρτε, Γκονζάλες, Μπόρχες, Γκουζμάν, Οβιέδο, Γκαμπόα, Ρουίς, Βενέγκας και Ουρένια.

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x