Το… φυσάει και δεν κρυώνει για το Μουντιάλ ο Μπουφόν

Ήταν το μεγάλο του όνειρο. Ο ιδανικός τρόπος να κλείσει τη μεγάλη καριέρα του.

Λογικό είναι λοιπόν -ακόμα και τώρα που πέρασε κάποιος καιρός- ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν να μην έχει χωνέψει ακόμα τον αποκλεισμό της εθνικής Ιταλίας από το Μουντιάλ.

«Θα το μετανιώνω για όλη μου τη ζωή. Στερήσαμε από τα παιδιά την ευκαιρία να χτυπάει δυνατά η καρδιά τους για μία διοργάνωση όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο», δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο περιοδικό Spiegel.

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι θα είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει τη «σκουάντρα ατζούρα»: «Εγώ αισθάνομαι σαν ένας στρατιώτης που είναι στην υπηρεσία της ομάδας και της χώρας μου. Το πιθανότερο είναι να σταματήσω, αλλά θα είμαι πάντα στη διάθεση της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας».

Στη ίδια συνέντευξη ο Μπουφόν ερωτήθηκε και για τον Μάνουελ Νόιερ, αναφερόμενος με κολακευτικά λόγια στον Γερμανό και λέγοντας: «Είναι τερματοφύλακας πρώτης κλάσης που χρησιμοποιεί και τα πόδια του. Είναι εκπληκτικός ο τρόπος που διαβάζει το παιχνίδι, έχει εξαιρετικά αντανακλαστικά».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ