Βέλγιο

«Μύρισε» τίτλος στις Βρυξέλλες

Μια εντυπωσιακή Αντερλεχτ νίκησε άνετα 2-0 την Κλαμπ Μπριζ στο μεγάλο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Jupiler League και έκανε το καθοριστικότερο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Η Αντερλεχτ νίκησε άνετα 2-0 την Κλαμπ Μπριζ στο «Κονστάν Βαν Ντε Στοκ» στο μεγάλο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Jupiler League για την έξοδο στην Ευρώπη και βρέθηκε στο +8 στην κορυφή από τη δεύτερη Γάνδη και στο +9 από τους τρίτους «μπριζουά» και, εκτός απροόπτου, θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, το πρώτο ύστερα από τρία χρόνια και αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στην προσπάθεια συμμετοχής στο Europa League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι «αντερλεχτουά» μπήκαν από την αρχή δυνατά και «καθάρισαν με τα τέρματα των Ντέντονκερ και Κάρα και ευνοήθηκαν και από την αποβολή του Βόρμερ στο 45’.

Σάρωσε 6-0 τη Μουσκρόν η Γκενκ εντός έδρας για την τέταρτη αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ για την έξοδο στο Europa League και εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στο-9.


ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Μπεκς, Μ’ Μποντζί, Σπάιτς, Απια, Ομπράντοβιτς (92’ Ντεσάχτ), Τσίπτσιου, Τρέμπελ, Τίλεμανς, Ντέντονκερ, Χάνι (87’ Ατσεαμπόνγκ), Τεόντορτζικ (74’ Τελίν)

ΜΠΡΙΖ: Μπουτέλ, Βαν Ρίιν (64’ Παλάσιος), Ανζέλς, Ντενσβίλ, Ντε Μποκ, Σίμονς, Βάνακεν, Βόρμερ, Ουέσλεϊ, Ιθκιέρντο (54’ Κλαντεμίρ), Λιμπόμπ (78’ Βόσεν)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x