Stoiximan Super League

Μυστακίδης: «Να συνεχίσουμε χωρίς το παραμικρό λάθος»

Με την ίδια συγκέντρωση και προσήλωση οφείλουν να εμφανιστούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην επικείμενη αναμέτρηση με την Κέρκυρα, όπως τόνισε ο Γιάννης Μυστακίδης.

Την διατήρηση της ίδιας ανταγωνιστικής εικόνας και την αποφυγή λαθών έθεσε ως στόχο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Γιάννης Μυστακίδης.

Ο μεσοεπιθετικός του δικεφάλου του Βορρά μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τόνισε πως πλέον υπάρχει μεγάλη συνοχή στις τάξεις της ομάδας, ενώ πρόσθεσε πως αισθάνεται αρκετά καλά για την επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά το σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός γηπέδου για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πως νιώθει μέχρι τώρα:
«Είμαι πολύ καλά, νιώθω πλέον ενεργό μέλος της ομάδας και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Η ομάδα πάει από το καλό στο καλύτερο» .

Για το αν υπάρχει συνταγή επιτυχίας :
«Η συνταγή είναι ότι η ομάδα έχει δέσει. Ξέρουμε τι ζητάει ο προπονητής και ο κάθε ποδοσφαιριστής ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι προσπαθούμε για το καλό της ομάδας. Πρέπει να συνεχίσουμε όπως στα τελευταία παιχνίδια και να μην γίνει το παραμικρό λάθος ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας» .

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x