Γενικά

Μυθική Αγγλία, πήρε το Παγκόσμιο Κ17 με φοβερή ανατροπή

Παναγιά μου μια Αγγλία! Παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο μισάωρο από την Ισπανία, όχι μόνο έφτασε στην ανατροπή αλλά πέτυχε και πέντε γκολ, κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο Κ17 (5-2).

Η νέα φουρνιά της Αγγλίας… έρχεται!

Πραγματοποιώντας μυθική εμφάνιση και γυρίζοντας… τούμπα το εις βάρος της 2-0 στο μισάωρο, η Αγγλία επικράτησε 5-2 της Ισπανίας και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Κ17!

Η Ισπανία μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 10 λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Σέρχιο Γκόμες. Και είκοσι λεπτά αργότερα, ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα σκόραρε ξανά, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στη «φούρια ρόχας». Ωστόσο, η Αγγλία μείωσε με γκολ του Μπρούστερ ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα και μπήκε ξανά στην διεκδίκηση του τροπαίου.

Οι Ισπανοί είχαν το πάνω χέρι ωστόσο αυτό που ακολούθησε στο δεύτερο ημίχρονο δεν το περίμενε κανείς! Με μια μυθική εμφάνιση και αντεπίθεση διαρκείας, η Αγγλία πέτυχε τέσσερα τέρματα και έφτασε σε μια εμφατική νίκη!

Ο Γκιμπς-Γουάιτ στο 58’ ισοφάρισε το σκορ για να έρθει ο Φόντεν μετά από δέκα λεπτά να δώσει για πρώτη φορά προβάδισμα στην Αγγλία. Ο Γκουέχι στο 84’ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων αυτή τη φορά στα «λιοντάρια» και ο Φόντεν στο 88ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 5-2, χαρίζοντας το τρόπαιο στην ομάδα του!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x