Αγγλία

«Μυθική» πρόταση από Κίνα για Γουίλιαν

Η κινέζικη Γκουαντζού Εβεργκράντε προσφέρει τρελά λεφτά στην Τσέλσι για να κάνει δικό της τον Γουίλιαν, ενώ χρυσώνει και τον Βραζιλιάνο με σκοπό να τον πείσει να μετακομίσει στην πρωταθλήτρια Ασίας.

Έτοιμη να προσφέρει ένα κάρο λεφτά στην Τσέλσι φαίνεται να είναι η κινέζικη Γκουαντζού Εβεργκράντε για να αποκτήσει τον Γουίλιαν. Όπως φαίνεται οι ομάδες της Ασίας έχουν βάλει σκοπό και στόχο να ξοδέψουν ακόμα περισσότερα λεφτά μέσα στο καλοκαίρι, φέρνοντας στο πρωτάθλημα ποδοσφαιριστές που μπορούν να αναβαθμίσουν το ποδόσφαιρό τους.

Πριν από λίγες ημέρες η διοίκηση των «μπλε» κατέθεσε πρόταση στον Βραζιλιάνο εξτρέμ για επέκταση συμβολαίου με αυξημένες εβδομαδιαίες απολαβές που θα αγγίζουν τις 155 χιλιάδες ευρώ. Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της «Mirror» έχει φτάσει στα γραφεία του συλλόγου μία άκρως δελεαστική πρόταση από ομάδα της Άπω Ανατολής για τον διεθνή άσο. Η προσφορά φαίνεται να ξεπερνάει τα 60 εκατ. ευρώ και ο παίκτης εάν τελικά επέλθει συμφωνία θα εισπράττει 1,2 εκατ. ευρώ τον μήνα.

Ωστόσο, αν φύγει ο 27χρονος το καλοκαίρι από το «Στάμφορντ Μπριτζ», τότε οι άνθρωποι του συλλόγου θα ξέρουν ότι πούλησαν έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σαχτάρ Ντόνετσκ έχει πετύχει 11 γκολ και 6 ασίστ τη φετινή χρονιά.

Προπονητής στη περσινή πρωταθλήτριας Ασίας, Γκουαντζού Εβεργκράντε, είναι ο Φίλιπε Σκολάρι, με τον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή της Βραζιλίας να διαθέτει στο ρόστερ της ομάδας του και άλλους σπουδαίους ποδοσφαιριστές όπως τους Μαρτίνεζ, Παουλίνιο, Άλαν και Γκουλάρτ.

Από την πλευρά του ο Γουίλιαν δηλώνει ευτυχισμένος στο Λονδίνο, αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο να μπει στον πειρασμό λόγω των τρελών χρημάτων να θέλει να φύγει και να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Κίνας.

Να θυμίσουμε ότι τον δρόμο για το πρωτάθλημα της Ασίας μέσα στη χρονιά έχουν πάρει και οι Ραμίρες, Τεξέιρα.

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x