Αγγλία

Μυθικός διάλογος με μπηχτές από Μπάγερν και Γιουνάιτεντ στο Twitter (pics)

Από πλάκα ξεκίνησε, σε διάλογο με μπηχτές κατέληξε η συζήτηση που είχαν μέσω Twitter η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπάγερν Μονάχου, οι οποίες τελικά ανακοίνωσαν φιλικό στις 5 Αυγούστου.

Φιλικό με την Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσω Twitter, αλλά μέχρι να φτάσει σε αυτό το σημείο, οι δύο ομάδες είχαν έναν διαδικτυακό διάλογο στον οποίο υπήρξαν εκατέρωθεν μπηχτές.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» στην πρώτη τους ανάρτηση έγραψαν ότι «είμαστε διαθέσιμοι στις αρχές Αυγούστου να επισκεφθούμε μία μεγάλη ομάδα στη Γερμανία για τελευταίο φιλικό προετοιμασίας. Θέλει κανείς (σ.σ. Any takers?)».

Η απάντηση της Μπάγερν ήταν άμεση λέγοντας πως «οι μόνοι takers που ενδιαφερόμαστε είναι αυτοί για να εκτελούν καλά τα πέναλτι. Εσείς ως αγγλική ομάδα, μάλλον δεν ξέρετε πολλά από αυτό», ήταν η απάντηση των Βαυαρών θέλοντας να θυμίσουν προφανώς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τους αποκλεισμούς της εθνικής Αγγλίας μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990 και στο Euro 1996 από τη Δυτική Γερμανία και τη Γερμανία αντίστοιχα, αλλά και τις αποτυχίες των «τριών λιονταριών» με τον ίδιο τρόπο από την Αργεντινή (1998), την Πορτογαλία (2004 και το 2006) και την Ιταλία (2012).

Τότε ήρθε η... πληρωμένη απάντηση της Γιουνάιτεντ, υπενθυμίζοντας στην Μπάγερν Μονάχου τον τελικό του 1999: «Όπως επίσης δεν τα χρειαστήκαμε για να σας νικήσουμε στον τελικό του Champions League το 1999, σωστά;».

Οι Βαυαροί, μάλλον, θίχτηκαν, λέγοντας: «Φαίνεται ότι χτυπήσαμε φλέβα! Τι λέτε, λοιπόν, για το φιλικό τον Αύγουστο; Ας ελπίσουμε ότι το ποδόσφαιρό σας θα είναι καλύτερο από τα αστεία σας».

Κάπως έτσι η Γιουνάιτεντ οριστικοποίησε τη διεξαγωγή του φιλικού...









Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x