Stoiximan Super League

Μώραλης: «Συγκλονιστική η πρώτη ημέρα στο νέο Καραϊσκάκη»

«Η ημέρα που μπήκαμε στο νέο Καραϊσκάκη ήταν συγκλονιστική για όλους μας»… Ο Γιάννης Μώραλης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Πειραιά «Κανάλι 1» για τα σημερινά γενέθλια του Ολυμπιακού.

«Η ημέρα που μπήκαμε στο νέο Καραϊσκάκη ήταν συγκλονιστική για όλους μας»…

Ο Γιάννης Μώραλης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Πειραιά «Κανάλι 1» για τα σημερινά γενέθλια του Ολυμπιακού και θυμήθηκε τις στιγμές που έχει ζήσει ως μέλος της ομάδας.

Ο δήμαρχος του Πειραιά όμως ξεχώρισε όμως την πρώτη ημέρα όλων στο νέο Καραϊσκάκη…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Μώραλη στο Κανάλι 1 του Πειραιά με αφορμή τα 90α γενέθλια του Ολυμπιακού:

Για τις καλύτερες στιγμές του στην ομάδα:

«Δεν περίμενα ότι θα καθόμουν τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό. Ξεκίνησα το 1995 και διέγραψα τη δική μου πορεία, εικοσιένα χρόνια, πάντα με σοβαρότητα, αξιοπρέπεια και εντιμότητα. Εκπροσώπησα το μεγάλο Σύλλογο της πόλης τον Ολυμπιακό αλλά και το ποδόσφαιρο, τη διετία που ήμουν πρόεδρος στη Super League. Μια σημαντική στιγμή για μένα ήταν όταν ξεκινήσαμε τις εγγραφές των μελών. Ειδικά την πρώτη χρονιά που γυρίσαμε όλη την Ελλάδα μαζί με τον Πέτρο Κόκκαλη και άλλους, για να εγγράφουμε μέλη. Είχαμε φτάσει σε αριθμό απίστευτο για τα ελληνικά δεδομένα, περίπου ενενήντα χιλιάδες. Ήταν μια σημαντική χρονιά.

Ήμουν επίσης πάρα πολύ τυχερός επειδή συνέπεσε να είμαι στέλεχος σε δύο διοικήσεις πολύ ισχυρές και επί κ. Κόκκαλη και επί κ. Μαρινάκη, με δύο προέδρους που έχουν πολλά κοινά και το μεγαλύτερο από όλα, την αγάπη τους και το πάθος τους για την ομάδα. Βρέθηκα στα 21 καλύτερα χρόνια του Ολυμπιακού στην ιστορία του. Με πολλά πρωταθλήματα, με πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές και φυσικά με το νέο Καραϊσκάκη».

Για το Στάδιο Καραϊσκάκη:

«Κορυφαία στιγμή δικιά μου, ήταν όταν μπήκαμε στο Καραϊσκάκη. Ήταν όνειρο δεκαετιών εκατομμυρίων φιλάθλων του Ολυμπιακού, όνειρο και δικό μας. Μπήκαμε πολύ γρήγορα στο γήπεδο και λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων και ήταν πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία για εμένα καθώς συμμετείχα στην ομάδα που δούλεψε για το γήπεδο. Η ημέρα όμως που μπήκαμε στο νέο Καραϊσκάκη ήταν συγκλονιστική για όλους μας».

Για τη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού:

«Νομίζω ότι το μεγάλο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού ακόμα, έναντι των αντιπάλων του και των υπόλοιπων συλλόγων, είναι αυτή η οικογενειακή ενότητα που υπάρχει μεταξύ του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και του Ερασιτέχνη κάτω από το σήμα του Ολυμπιακού. Είναι όλοι κάτω από την ίδια ομπρέλα, μια οικογένεια».

Για τη σχέση του Ολυμπιακού με την πόλη:

«Ίσως είναι μια ευκαιρία το γεγονός ότι η νέα δημοτική αρχή, με εμένα επικεφαλής αλλά και μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Πέτρο Κόκκαλη, την Ειρήνη Νταϊφά, τον Αντώνη Νικοπολίδη και άλλους στον Ολυμπιακό, βαριά, γνωστά ονόματα, να αναδείξουμε αυτά που δεν έχουν αναδειχθεί όπως έπρεπε. Και δεν μιλώ μόνο για τον Ολυμπιακό, υπάρχουν και άλλα μεγάλα Σωματεία στον Πειραιά. Έχουμε τη δυνατότητα και τη διάθεση, ο Ολυμπιακός και ο Δήμος να ενδυναμώσουμε και να αναδείξουμε την ιστορία και τους δεσμούς της ομάδας με την πόλη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x