Europa League

«Να αποσπάσουμε κάτι καλό στην Τούμπα»

Αισιόδοξος πως η Έστερσουντς θα καταφέρει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της Πέμπτης (17/8, 21:00) με τον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο Σαμουέλ Μενσά.

Πεπεισμένος πως η Έστερσουντς θα φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα στις βαλίτσες της από την αναμέτρηση της Πέμπτης (17/8, 21:00) κόντρα στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Σαμουέλ Μενσά.

Ο Γκανέζος αμυντικός της σουηδικής ομάδας σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα ''GHANASoccernet.com'' τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα μπουν στα παιχνίδια κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά» με την ίδια νοοτροπία που είχαν και στα παιχνίδια με την Γαλατάσαραϊ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Παρακολουθήσαμε τα δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ για τον προηγούμενο γύρο και νομίζω πως οι αντίπαλοι είναι εξαιρετική ομάδα σε ότι έχει να κάνει με την κατοχή της μπάλας, όμως ξέρουμε πώς να περιορίσουμε αυτόν τον κίνδυνο

Όταν επρόκειτο να παίξουμε κόντρα στην Γαλατάσαραϊ, είδαμε το βίντεο και ήμασταν εντυπωσιασμένοι από το πώς οι φίλαθλοί τους φοβίζουν τους αντίπαλους παίκτες, όμως εμείς πήγαμε στην έδρα τους και τους αποκλείσαμε κόντρα σε όλες τις προβλέψεις. Πιστεύω ότι με τον ΠΑΟΚ θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και αν πάρουμε έστω την ισοπαλία θα έχουμε πάρει ένα καλό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x