Stoiximan Super League

«Να δώσουν στα θύματα των Τεμπών το όνομα του δρόμου»

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ ζήτησε από την Πολιτεία να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών δίνοντας το όνομά τους στο δρόμο που οδηγεί στο σημείο της τραγωδίας.

Ένα πολύ λογικό και δίκαιο αίτημα εκφράστηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στο τρισάγιο που έγινε στο μνημείο των φίλων της ομάδας που έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, τόνισε πως επιθυμία όλων είναι η σήραγγα που περνάει από το μνημείο των αδικοχαμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, να πάρει το όνομα τους.

«Τα παιδιά δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ! Είναι χρέος της Πολιτείας να δώσει στη σήραγγα που περνάει δίπλα από το μνημείο το όνομα των παιδιών αυτών. Είναι μεγάλη μας επιθυμία και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε», τόνισε.

Μαζί του συμφώνησε και ο ιερέας που έκανε το τρισάγιο: «Το Υπουργείο έπρεπε να σκεφτεί το αίμα των φίλων του ΠΑΟΚ. Μετά από 18 χρόνια οι μάνες κλαίνε ακόμη τα παιδιά τους. Ένα τμήμα της νέας εθνικής οδού πρέπει να πάρει την ονομασία τους. Θα πρέπει η Πολιτεία να ζητήσει και μια συγγνώμη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x