Europa League

Να επιστρέψει ο… Panathinaikos!

Μία βραδιά από το ένδοξο παρελθόν του κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο είναι η αποψινή για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει να ξεκινήσει με νίκη στην κατάμεστη Λεωφόρο κόντρα στον Άγιαξ.

Μία από τις πιο «χρυσές» σελίδες στην ευρωπαϊκή ιστορία του Παναθηναϊκού είναι χωρίς αμφιβολία η εκτός έδρας νίκη επί του Άγιαξ τον Απρίλιο του 1996.

Είκοσι χρόνια μετά οι «πράσινοι» υποδέχονται τους Ολλανδούς, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Europa League, και θέλουν να μπουν με το δεξί στη διοργάνωση (22:05, OTE Sport 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στο πλευρό της ομάδας του Στραματσόνι θα είναι περισσότεροι από 13.000 οπαδοί που θα γεμίσουν τη Λεωφόρο και θέλουν να αποτελέσουν μέρος μίας ακόμη ιστορικής βραδιάς.

Μπορεί ο «Αίαντας» να μην είναι το… θηρίο των προηγούμενων ετών, όμως πρόκειται για μία ομάδα με βαριά φανέλα που ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Ιταλός τεχνικός 3-1-4-2 το «τριφύλλι». Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Κουτρουμπή, Μολέντο και Ιβανόφ.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί Λεντέσμα, με τους Ζέκα και Γουακάσο εσωτερικούς χαφ και πλάγιους οπισθοφύλακες τους Μέστο και Χουλτ. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μπεργκ – Ιμπάρμπο (ή Λουντ).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Ξενόπουλος, Σάμπα, Κουλιμπαλί, Στάικος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο και Ρινάλντι. Εκτός παραμένει μόνο ο Τελάντερ.

Από την πλευρά τους, οι Ολλανδοί θα παίξουν με το κλασσικό 4-3-3. Στο αρχικό σχήμα θα είναι οι Ονάνα, Φέλτμαν, Σάντσεζ, Φίρχεφερ, Ντάικς, Κλάασεν, Ρίντεβαλντ, Γκούντελι, Ζίγεχ, Γιουνές, Ντάλμπεργκ (Τραορέ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x