Champions League

Να «καθαρίσει» από απόψε θέλει ο Ολυμπιακός

Μία «καθαρή» νίκη με την οποία θα κάνει εύκολη υπόθεση τη ρεβάνς στο Ισραήλ και θα εξασφαλίσει την παρουσία του στα πλέι οφ του Champions League ψάχνει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Χάποελ.

Στη μάχη της Ευρώπης ρίχνεται απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενεί την Χάποελ Μπερ Σεβά για την 3η προκριματική φάση του Champions League (21:45, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Πειραιώτες με τον κόσμο στο πλευρό έχουν ως στόχο να αποδείξουν ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Βίκτορ, τώρα, βρίσκεται ένα μήνα στην ομάδα και μετά την ήττα στο Περιστέρι που σήμανε συναγερμό στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, αναθεώρησε τα πλάνα του για το πρώτο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς.

Η σημαντικότερη από τις αλλαγές είναι η χρησιμοποίηση του Κώστα Φορτούνη πίσω από τον σέντερ φορ των πρωταθλητών Ελλάδας. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβα και Ντε Λα Μπέγια.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μιλιβόγεβιτς με τον Μπουχαλάκη, έχοντας στα πλάγια τους Σεμπά και Ντουρμάζ. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Λεάλι, Μανιάτης, Ντα Κόστα, Τσόρι, Μαζουακού, Πάρντο, Βούρος και Ζντιέλαρ. Εκτός έμειναν οι Πουλίδο, Ελαμπτνελαουί και Ρέτσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x