Αγγλία

Να κρατήσει επαφή με την πεντάδα…

Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν. Η Άρσεναλ φιλοξενείται στην έδρα της «ανεβασμένης» Κρίσταλ Πάλας με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη φέρει ξανά στην 5η θέση, σε ισοβαθμία με την Τότεναμ!

Ο Αρσέν Βενγκέρ γνωρίζει ότι οι ποδοσφαιριστές του θα χρειαστεί να υπερβάλλουν εαυτούς σε ακόμη ένα ματς. Οι «αετοί» παραμένουν… αλύγιστοι για 8 συνεχόμενες αγωνιστικές (έργο Χότζον), κάτι που σε συνδυασμό με την ανάγκη τους για βαθμούς τους καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνους.

Για τους «κανονιέρηδες», λοιπόν, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η νίκη της Τότεναμ επί της Σαουθάμπτον την έριξε ξανά στην 6η θέση της βαθμολογίας, τρεις πόντους πίσω από τους συμπολίτες της, συνεπώς το διπλό απόψε είναι για ακόμη μία φορά μονόδρομος! Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα εάν την περασμένη αγωνιστική είχαν ολοκληρώσει την ανατροπή- έπος επί της Λίβερπουλ…

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολιβιέ Ζιρού θα μείνει εκτός δράσης για ενάμιση μήνα, ενώ δεν υπολογίζονται επίσης οι Νάτσο Μονρεάλ και Άαρον Ράμσεϊ. Από τη μεριά τους, οι γηπεδούχοι οι Σακό και Γουόρντ παραμένουν στα… πιτς, εν αντιθέσει με τον Μπεντεκέ, ο οποίος είναι έτοιμος να πατήσει ξανά τους αγωνιστικούς χώρους.

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων

Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι, Κέλι, Νταν, Τόμκινς, Σλουπ, Τάουνσεντ, Καμπάιγ, Μιλιβόγεβιτς, Λόφτους- Τσικ, Μπεντεκέ, Ζαχά

Άρσεναλ: Τσεχ, Μπεγερίν, Μουστάφι, Κοσιελνί, Μάιτλαντ- Νάιλς, Γουίλσιρ, Τζάκα, Ιγουόμπι, Εζίλ, Σάντσες, Λακαζέτ.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x