Stoiximan Super League

Να μην πέσει στην «παγίδα» ο Ολυμπιακός

Ο τίτλος περνάει από το Αγρίνιο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε τον Παναιτωλικό και θέλει να αποδείξει πως τίποτα δεν θα τον σταματήσει στο δρόμο για το 45ο πρωτάθλημα.

Καθόλου εύκολη αποστολή δεν έχει ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο, όπου απόψε αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Τάκης Λεμονής έχει φροντίσει τις τελευταίες ημέρες να επιστήσει την προσοχή των παικτών του στη σημασία που έχει ο αποψινός αγώνας για όλους, αφού οι Αγρινιώτες δεν αποτελούν εύκολο αντίπαλο και αυτό το έχουν αποδείξει κόντρα σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ.

Μάλιστα, το σημείο που στάθηκε περισσότερο ο Έλληνας τεχνικός είναι οι αντεπιθέσεις που είναι «φαρμάκι» για την ομάδα του Μάκη Χάβου.

Στο καθαρά αγωνιστικό, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Προτό, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Ένχελς, Σισέ και Κούτρη.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ρομαό και ο Ταχτσίδης, με τον Φορτούνη σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα αγωνιστούν ο Πάρντο με τον Μάριν, με τον Ανσαριφάρντ να βρίσκεται στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Αγγελόπουλος, Μποτία, Νικολάου, Φιγκέιρας, Οτζίτζα Οφόε, Ζιλέ, Μάρτινς, Τζούρτζεβιτς και Σεμπά. Εκτός έμεινε ο Μπεν λόγω ίωσης, όπως ο συνέβη με τον ανέτοιμο Εμενίκε και τους Βούκοβιτς, Ανδρούτσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x