Ισπανία

Να περάσει ο επόμενος…

Με το αγαπημένο της σκορ (1-0), με τον μόνιμο σκόρερ της (Γκριεζμάν) και πολύ άγχος, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε και της Ράγιο Βαγεκάνο, βάζοντας από κάτω τη Ρεάλ και περιμένει δώρο από την Μπέτις.

Έδειχνε κουρασμένη, έδειχνε αγχωμένη και χωρίς φαντασία… Όλα αυτά για την Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι το 55’ κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο.

Τότε ήταν που ο Αντουάν Γκριεζμάν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο σουτ που επιχείρησε, κατάφερε να παραβιάσει την εστία των φιλοξενούμενων διαμορφώνοντας το 1-0, το οποίο ως είθισται σε ματς των «ροχιμπλάνκος» ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με τον Ντιέγκο Σιμεόνε να βρίσκεται στην εξέδρα εκτίοντας την πρώτη αγωνιστική της τιμωρίας του (τρεις αγωνιστικές μακριά από τον πάγκο), η Ατλέτικο ήταν φανερό ότι ήταν «ξεζουμισμένη» από την υπερπροσπάθειά της στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά εκείνες τις στιγμές είναι που μιλάει η ψυχή και από αυτή έχουν μπόλικη…

Οι γηπεδούχοι χρειάζονται επειγόντως ποιότητα και εκτελεστική δεινότητα και αυτά τα πρόσφερε ο Γκριεζμάν που με άψογο σουτ νίκησε τον ανίκητο μέχρι εκείνη τη στιγμή, Χουάν Κάρλος.

Στη συνέχεια του ματς, η Ράγιο διεκδίκησε την ισοπαλία, πίεσε και έβαλε δύσκολα στην άμυνα της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά δεν μπόρεσαν ούτε αυτοί να παραβιάσουν την εστία του Όμπλακ και το 1-0 έμεινε για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα υπέρ των Μαδριλένων.

Με αυτή τη νίκη η Ατλέτικο ξαναέβαλε από κάτω τη Ρεάλ Μαδρίτης και περιμένει την Μπέτις να κόψει βαθμούς από την Μπαρτσελόνα στην αποψινή μεταξύ τους αναμέτρηση.


Antoine Griezmann Goal | Atletico Madrid 1-0... από EntertainmentLive

Παρασκευή 29/4

Χιχόν – Εϊμπάρ 2-0
(43' Καρμόνα, 82' Μενέντεζ)

Σάββατο 30/4

Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1
(80' Μπέιλ)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ράγιο Βαγεκάνο 1-0
(55’ Γκριεζμάν)

Μπέτις – Μπαρτσελόνα (21.30)

Γρανάδα – Λας Πάλμας (23.05)

Κυριακή 1/5
Μπιλμπάο – Θέλτα (13.00)

Εσπανιόλ – Σεβίλλη (17.00)

Λα Κορούνια – Χετάφε (19.15)

Βαλένθια – Βιγιαρεάλ (21.30)

Δευτέρα 2/5
Μάλαγα – Λεβάντε (21.30)


Η επόμενη αγωνιστική (37η):

Μπαρτσελόνα-Εσπανιόλ
Θέλτα-Μάλαγα
Εϊμπάρ-Μπέτις
Χετάφε-Χιχόν
Λας Πάλμας-Μπιλμπάο
Λεβάντε-Ατλέτικο
Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια
Σοσιεδάδ-Βαγεκάνο
Σεβίλλη-Γρανάδα
Βιγιαρεάλ-Λα Κορούνια

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x