Stoiximan Super League

Να περάσουν οι… επόμενοι στην ΑΕΚ

Έτοιμη να κλείσει την τριάδα των τελευταίων (;) μεταγραφών της είναι η ΑΕΚ. Μετά την απόκτηση του Αλμέιδα, η «Ένωση» υποδέχεται σήμερα τον Ροντρίγκες, ενώ τελειώνει άμεσα και το θέμα Μπελκαρουί.

Τη μεταγραφική της αντεπίθεση ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η ΑΕΚ.

Έχοντας κλείσει πλέον το βασικότερο μέτωπο της απόκτησης σέντερ φορ (με την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ούγκο Αλμέιδα) η «Ένωση» προχωρά και τις άλλες δυο υποθέσεις που έχει ανοιχτές.

Μέχρι το απόγευμα της Τρίτης λοιπόν θα έχει υποδεχθεί τον Πατίτο Ροντρίγκες. Ο Αργεντινός θα φτάσει στη χώρα μας για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία του με την «Ένωση» (η οποία μένει να φανεί αν θα είναι για διετές συμβόλαιο όπως επιθυμεί η ίδια ή για μονοετές με οψιόν ανανέωσης).

Παράλληλα, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να κλείσει το συντομότερο και το θέμα του Χισάμ Μπελκαρουί. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Αλγερινό και το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης της βίζας του. Κάτι που ελπίζεται να έχει συμβεί ως την Παρασκευή, ώστε ο παίκτης να μπορεί έπειτα να ενσωματωθεί κι εκείνος στην ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x