Oλλανδία

«Πέταξε» δύο βαθμούς ο Άγιαξ, εντυπωσιακό «διπλό» η Φόλενταμ!

Ο Άγιαξ προηγήθηκε με τον Κλάασεν αλλά η Ναϊμέγκεν ισοφάρισε νωρίς στην επανάληψη (1-1) και του στέρησε την ευκαιρία να πλησιάσει την πρωτοπόρο Φέγενορντ στον πόντο. Η Φόλενταμ νίκησε 3-0 την Κάμπουρ.

«Χ»αμένη ευκαιρία για τον Άγιαξ, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 1-1 στο Ναϊμέγκεν με την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της φετινής Eredivisie και αντί να εκμεταλλευτεί την «γκέλα» της πρωτοπόρου Φέγενορντ νωρίτερα, πέρασε μεν δεύτερος αλλά έμεινε στο -3

Ο Αίαντας άνοιξε το σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα του παιχνιδιού, με τον αρχηγό του Τάντιτς να σερβίρει και τον Κλάασεν να πετυχαίνει το 0-1 στο 38’.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι απάντησαν με το… ίδιο νόμισμα, καθώς στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 52’ ισοφάρισαν με τον Ντιματά.

Στο άλλο σημερινό παιχνίδι των 15:30, η Φόλενταμ έκανε… περίπατο με την Κάμπουρ, κερδίζοντάς την εκτός έδρας με το εντυπωσιακό 3-0, στο ντέρμπι των ουραγών του βαθμολογικού πίνακα, προσπερνώντας την!

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν δις μέσα σε ένα λεπτό, με τους Ουλντ Χικ και Μούρεν στο 8’ και στο 9’ αντίστοιχα, για να έρθει ο Φέρμαν στο 74ο λεπτό και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η 15η αγωνιστική:

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου
Τβέντε-Έμεν 2-0

Σάββατο 7 Ιανουαρίου
Βααλβάικ-Χέρενφεν 0-0

Άλκμααρ-Φίτεσε 1-1

Φορτούνα Σιτάρντ-Γκόου Αχέντ Ινγκλς 0-2

Αιντχόφεν-Σπάρτα Ρότερνταμ 0-0

Κυριακή 8 Ιανουαρίου

Ουτρέχτη-Φέγενορντ 1-1

Καμπούρ-Φόλενταμ 0-3

Ναϊμέγκεν-Άγιαξ 1-1

Εξέλσιορ-Χρόνινγκεν (17:45)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x