Ιταλία

Ναϊνγκολάν θέλει η Ίντερ

Τον Ράτζα Ναϊνγκολάν της Ρόμα θέλει να κάνει δικό της η Ίντερ, σύμφωνα με την «Tuttosport», η οποία είχε αποκαλύψει και τις επαφές των «νερατζούρι» με το συμπαίκτη του Βέλγου, Κώστα Μανωλά.

Μετά τον Κώστα Μανωλά, η Ίντερ ενδιαφέρεται να κάνει δικό της και τον Ράτζα Ναϊνγκολάν της Ρόμα, για τον οποίο, μάλιστα, ίσως "θυσιάσει" και δύο ποδοσφαιριστές για να τον αποκτήσει.

Ο εκπληκτικός Βέλγος διανύει ίσως την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του, έχοντας γίνει "αρχηγός" στη μεσαία γραμμή των Ρωμαίων. Έχει σκοράρει μία ντουζίνα γκολ σε 43 αγώνες, ενώ έχει μοιράσει και τέσσερις ασίστ.

Η ομάδα της πρωτεύουσας ζητάει τουλάχιστον 50 εκατομμύρια ευρώ για να τον δώσει, αξία άκρως δικαιολογημένη για αυτά που κάνει εντός γηπέδων. Οι «νερατζούρι» για να τον αποκτήσουν θέλουν να πουλήσουν τους Μπρόζοβιτς και Μπανέγκα, οι οποίοι θα τους αποφέρουν 45 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια, για τον πρώτο οι «τζιαλορόσι» έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να αποτελέσει μέρος της προσφοράς.

Ο χαφ της Ρόμα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του για ανανέωση συμβολαίου, το οποίο θα του αποφέρει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο (από τα 3,2 εκ. που λαμβάνει τώρα) και θα λήγει το 2020. Η ομάδα, όμως, δεν φέρεται να αποδέχεται τους όρους του ποδοσφαιριστή, γεγονός που δίνει στην Ίντερ περισσότερες ελπίδες.

Επιμέλεια: Στέφανος Καρίπογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x