Αγγλία

Κεϊτά: «Ζω το όνειρο μου στη Λίβερπουλ»

Για τη Λειψία, την απόφαση του να πάει στη Λίβερπουλ και τον Γιούργκεν Κλοπ μίλησε σε δηλώσεις του ο Ναμπί Κεϊτά.

O Ναμπί Κεϊτά σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον προηγούμενο σταθμό της καριέρας του τη Λειψία την απόφαση του να έρθει στην Αγγλία για λογαριασμό της Λίβερπουλ και τέλος στάθηκε στην έντονη προσωπικότητα του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο 24χρονος χαφ της Λίβερπουλ σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Bild» ανέφερε: «Όταν έπαιζα στην Λειψία είχα την συγκέντρωσή μου στην ομάδα. Υπήρξε ενδιαφέρον και από την Μπάγερν και άλλες ομάδες, αλλά εγώ επέλεξα την Αγγλία ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου».

Επίσης, ο διεθνής από την Γουινέα μίλησε για την απόφαση του έρθει στη Λίβερπουλ: «Με την Λίβερπουλ ζω το όνειρό μου. Μου έχει δοθεί η ευκαιρία να αγωνίζομαι σε μια εκπληκτική ομάδα και το απολαμβάνω».

Επιπλέον, τόνισε πως θέλει όσο τίποτα τρόπαια με τη Λίβερπουλ: «Ήρθα για να κερδίσω τίτλους. Στο πρωτάθλημα είμαστε στην μάχη του τίτλου και βρισκόμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία. Δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε να φέρουμε ένα τρόπαιο στους οπαδούς στο τέλος της σεζόν. Είτε το πρωτάθλημα είτε το Champions League».

Καταλήγοντας, για τον Γιούργκεν Κλοπ πρόσθεσε: «Ο Κλοπ ζει τον αγώνα πολύ πιο έντονα από άλλους προπονητές. Σε εμάς τους παίκτες δίνει μεγάλη ώθηση και ενέργεια με τον τρόπο, που προπονεί την ομάδα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καραμαλάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x