Champions League

Νάτσο Φερνάντεθ για Ρονάλντο: «Δεν μπορούμε να μείνουμε στο παρελθόν»

Δηλώσεις σχετικά με την αποχώρηση του Ρονάλντο για λογαριασμό της Γιουβέντους και την επιθετική αδράνεια της Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε ο αμυντικός της «βασίλισσας», μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

H απρόσμενη ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 1-0, στη ρωσική πρωτεύουσα, έφερε στην επιφάνεια τα επιθετικά προβλήματα της ισπανικής ομάδας, που προέκυψαν μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο αμυντικός των Μαδριλένων, Νάτσο Φερνάντεθ, έκανε δηλώσεις μετά το παιχνίδι και στάθηκε στο κενό του Πορτογάλου, αλλά και στο «μηδέν», που είχε η Ρεάλ Μαδρίτης επιθετικά.

«Εμείς, οι παίκτες, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Ήταν η απόφασή του και εμείς οφείλουμε να τη σεβαστούμε και να τον ευχαριστήσουμε για όσα έκανε για εμάς. Αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε στο παρελθόν και να λέμε τι θα είχε κάνει η ομάδα εάν έμενε στην Ρεάλ ο Κριστιάνο».

Η Ρεάλ, επανέλαβε αρνητικό ρεκόρ που είχε κάνει το 2007, αφού έχει μείνει χωρίς νίκη σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια, στα οποία δεν κατάφερε να σημειώσει ούτε ένα γκολ.

Επιμέλεια: Γιάννης Παλιβάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x