Ισπανία

«Ναυαγεί» του Μουρίγιο στην Βαλένθια

Προς «ναυάγιο» οδηγείται η απόκτηση του Τζέισον Μουρίγιο από τη Βαλένθια, καθώς τα χρήματα που αξιώνει η Ίντερ κρίνονται απλησίαστα.

Οριστικά φαίνεται πως απομακρύνεται η περίπτωση του Τζέισον Μουρίγιο, για την ομάδα της Βαλένθια και αυτό έχει να κάνει με τις οικονομικές απιτήσεις της Ίντερ, οι οποίες κρίνονται υπερβολικές.

Το θέμα του Κολομβιανού στόπερ έχει «τραβήξει» εδώ και πολλές βδομάδες στο μεταγραφικό σχεδιασμό των «νυχτερίδων» , με το ποσό που έχει προσφερθεί στους «νερατζούρι» να μην κυμαίνεται πάνω από τα 10 εκατ. ευρώ.

Κάθε ομάδα όμως, κοιτάει το συμφέρον της και πως θα αποκομίσει το μεγαλύτερο δυνατό ποσό από μια αποχώρηση ποδοσφαιριστή της, κάτι που κάνει ακριβώς η ομάδα του Σπαλέτι σε αυτές τις διαπραγματεύσεις.

Συγκεκριμένα, αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 15 εκατ. ευρώ, για να δόσει τον 25χρονο, γεγονός που έχει «κολλήσει» την υπόθεση, αφού και οι δυο σύλλογοι δεν δέχονται να αλλάξουν τα «θέλω» τους.

Ο Μουρίγιο είναι θετικός στην μετακίνηση του στην Ισπανία, αλλά από ότι φαίνεται πλέον αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πιθανότητες.

Να σημειώσουμε πως ο κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στον «Σαν Σίρο» από το 2015, όταν και είχε αποκτηθεί με 8 εκατ. ευρώ από την Λας Πάλμας και έκτοτε έχει μετρήσει 65 συμμετοχές και 3 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.

Επιμέλεια:Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x