Ελλάδα

Νέα αναβολή από ΣτΕ για το Κύπελλο

Αναβλήθηκε εκ νέου η εκδίκαση της προσφυγής της ΕΠΟ κατά της απόφασης Κοντονή για τη ματαίωση του Κυπέλλου, μετά από αίτημα των δικηγόρων της ομοσπονδίας που δεν πήραν άδεια λόγω της απεργίας.

Για τις 19 Απριλίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής της ΕΠΟ στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης του Σταύρου Κοντονή για τη ματαίωση του Κυπέλλου.

Οι δικηγόροι της ομοσπονδίας δεν πήραν άδεια λόγω της απεργίας του κλάδου (που θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι τις 15/4) και κατόπιν τούτου αιτήθηκαν την αναβολή, που δόθηκε από την έδρα.

Κάποιοι πιστεύουν πως η ΕΠΟ δεν ήθελε να εκδικαστεί η υπόθεση, καθώς διέβλεπαν λιγοστές πιθανότητες δικαίωσης και δεν ήθελαν να ισχυροποιήσουν τη θέση της κυβέρνησης για τη ματαίωση του Κυπέλλου.

Μετά την εξέλιξη αυτή, το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν μπορεί να δώσει λύση στον κίνδυνο διεθνούς αποκλεισμού της Ελλάδας. Σε περίπτωση δικαίωσης της ΕΠΟ θα συνεχιζόταν κανονικά το Κύπελλο και θα εξέλειπε πλέον ο λόγος Grexit, ενώ αν δικαιωνόταν η πλευρά του Σταύρου Κοντονή θα ισχυροποιείτο η θέση του και θα αυξάνονταν οι πιέσεις προς τον Γιώργο Γκιρτζίκη να παραιτηθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x