Europa League

Νέα απρέπεια οπαδών της Γιουνάιτεντ: Κρέμασαν πανό για το «Χίλσμπορο» (pic)

Καινούργιες αποδείξεις ότι ηλίθιοι υπάρχουν παντού προσέφεραν οπαδοί της Γιουνάιτεντ. Μετά τα εμετικά συνθήματα στο «Άνφιλντ», κρέμασαν πανό σε αυτοκινητόδρομο του Μάντσεστερ για το Χίλσμπορο.

Δυστυχώς δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό. Δυστυχώς η ηλιθιότητα βρήκε νέο τρόπο να εκφραστεί.

Μια βδομάδα μετά τα απαράδεκτα συνθήματα που ακούστηκαν στο «Άνφιλντ», οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησαν ξανά να χτυπήσουν τους αντίστοιχους της Λίβερπουλ εκεί που τους πονάει.

Στο πρώτο ματς λοιπόν για το Europa League, όταν φίλοι των γηπεδούχων είχαν φωνάξει «Fergie was right, your fans are shit» (ο Φέργκιουσον είχε δίκιο, οι οπαδοί σας είναι σκ..α) κάποιοι είχαν απαντήσει «The Sun was right, you ‘re murderers» (η Sun είχε δίκιο, είστε δολοφόνοι).

Και σήμερα, συνεχίζοντας την απρέπεια του να επικαλούνται το απαράδεκτο (και αναληθές όπως αποδείχθηκε) πρωτοσέλιδο της εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο οι οπαδοί της Λίβερπουλ ήταν υπεύθυνοι για την τραγωδία του Χίλσμπορο, το πήγαν ένα βήμα παραπέρα.

Κρεμώντας, σύμφωνα με μαρτυρίες, ένα πανό στον αυτοκινητόδρομο του Μάντσεστερ το οποίο μπορούσαν να δουν όσοι φίλοι της Λίβερπουλ ταξίδευαν για τη σημερινή ρεβάνς και έγραφε «Δολοφόνοι»…







inner

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x