Stoiximan Super League

Νέα αρχή για Παναθηναϊκό

Με τον Στιβ Ρούτερ στον πάγκο –κι ενώ συνεχίζεται η αναζήτηση του νέου προπονητή- και με αρκετούς παίκτες εκτός, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Περιστέρι και θέλει νίκη-ηρεμίας.

Μετά την ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ, η διαφορά απ’ τον Ολυμπιακό έφτασε στους 8 βαθμούς, ο Αναστασίου έφυγε και αν μη τι άλλο ο Παναθηναϊκός ψάχνει… επανεκκίνηση.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, το Σάββατο (7/11, 19:30), όπου στον πάγκο θα βρίσκεται ο Στιβ Ρούτερ (με τις επαφές για τον νέο προπονητή να συνεχίζονται).

Βέβαια υπάρχουν κι αρκετοί απόντες για το τριφύλλι. Λαγός, Κλωναρίδης, Τελάντερ, Εσιέν και Μπούρμπος είναι έξω λόγω τραυματισμών. Ο Ταυλαρίδης είναι τιμωρημένος, ο Χουχούμης τέθηκε εκτός πλάνων, ενώ το θετικό είναι πως επανέρχεται ο Βέμερ ο οποίος μάλιστα προορίζεται και για βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Αμπέντ που δεν έπαιξε με την ΑΕΚ, λόγω ασθένειας.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ζέκα, Δώνης, Αμπέντ, Νίνης, Πράνιτς, Λουντ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Μπεργκ και Καλτσάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x