Stoiximan Super League

Νέα δεδομένα για Ουάρντα: Στην Ολλανδία για τον ΠΑΟΚ

Στο Χορστ για τον ΠΑΟΚ θα μεταβεί ο Αμρ Ουάρντα και ενώ πρόσφατα «κόπηκε» από την αποστολή του «δικεφάλου» για την Ολλανδία. Ποια τα νέα δεδομένα για τον Αιγύπτιο...

Αλλαγή δεδομένων για τον Αμρ Ουάρντα στον ΠΑΟΚ.

Ο Αιγύπτιος άσος «κόπηκε» προ ολίγων ημερών από την αποστολή που επρόκειτο να ταξιδέψει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του «δικεφάλου ου Βορρά» και έγινε ουσιαστικά ξένο σώμα για την ομάδα λόγω των πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Στον ΠΑΟΚ δεν έκρυβαν τον εκνευρισμό τους για τη συμπεριφορά του πρώην παίκτη του Παναιτωλικού, με αποκορύφωμα τη συμπεριφορά που είχε στο ραντεβού που είχε δοθεί για τα εργομετρικά. Φαινόταν ότι ο Ουάρντα ήταν σε αναζήτηση νέας ομάδας, αλλά πλέον έχουν διαμορφωθεί διαφορετικές συνθήκες. Ο «δικέφαλος του Βορρά» τον κάλεσε στην προετοιμασία και ο Αιγύπτιος θα τιμωρηθεί με 20.000 ευρώ πρόστιμο, που είναι το υψηλότερο που προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό και θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα του Στανόγεβιτς.

Αυτή ήταν η… κίτρινη κάρτα στον Ουάρντα και αν δεχθεί και δεύτερη θα οδηγηθεί στην δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Με τα τωρινά δεδομένα δεν είναι στις βασικές επιλογές του Σέρβου τεχνικού, αλλά είναι στο χέρι του να αλλάξει το κλίμα που είναι εις βάρος του αυτήν τη στιγμή και να γίνει και ουσιαστικά μέλος της ομάδας, αν παραμείνει σε αυτήν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x