Stoiximan Super League

Δίωξη σε Ολυμπιακό για τον αναπτήρα σε Κουλιμπαλί

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον αναπτήρα που πέταξαν οι οπαδοί της ομάδας στον Κουλιμπαλί του Πλατανιά άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης.

Ενώπιων του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για τον αναπτήρα που πέταξαν οι οπαδοί του στον Κουλιμπαλί στο παιχνίδι με τον Πλατανιά θα απολογηθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά των «ερυθρόλευκων», που είχαν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών από την πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας για το αδίκημα, ποινή που μετατράπηκε σε πρόστιμο.

Η πειθαρχική επιτροπή, είχε υποστηρίξει πως δε μπορεί να βγάλει απόφαση με βάση το βίντεο, παρέπεμψε την υπόθεση στον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, ο οποίος αποφάσισε σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» να δικαστούν ξανά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο κ. Στέφανος - Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., νομίμως εκπροσωπούμενης για γεγονότα που σημειώθηκαν στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΟ Πλατανιάς - ΠΑΕ Ολυμπιακός, που έγινε στις 18-01-2016, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League. Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 2 και 3, 15 παρ. 3 περ. Β’ στοιχ. ε΄ και ζ’, 7 περ. γ' του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x