Super League 2

Νέα επίθεση Κόκε στον Καρυπίδη: «Είσαι σοβαρός; Κάνε μας τη χάρη και φύγε»

Ο Σέρχιο Κόκε τα βάζει και πάλι με τον ισχυρό άνδρα του Άρη, Θοδωρή Καρυπίδη, ζητώντας του να αποχωρήσει από τους «κίτρινους».

Νέα «πύρα» του Σέρχιο Κόκε προς στον Θοδωρή Καρυπίδη. Με αφορμή την τοποθέτηση του Γιώργου Γαλανού (έχει περάσει για λίγο καιρό από τη διοίκηση του συλλόγου), που ανέφερε ότι ο ισχυρός άνδρας του Άρη αξίωσε το ποσό των έξι εκατομμύρια ευρώ, ο πρώην επιθετικός των «κίτρινων» του ζητά μέσω Facebook να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κόκε στο facebook:

«Γεια σε όλους. Γίνομαι πραγματικά τρελός με τα τελευταία νέα για τον Άρη, κάτι πραγματικά απίστευτο. Φίλε μου Καρυπίδη είσαι σοβαρός; Μέχρι πότε θα παίζεις με τους ανθρώπους; Θέλεις να καταστρέψεις το κλαμπ; Δεν σου είναι αρκετό ότι η ομάδα έμεινε για μία ακόμη χρονιά στη δεύτερη κατηγορία και τώρα ζητάς αυτά τα τρελά λεφτά, έξι εκατ. ευρώ; Δεν ξοδεύεις τίποτα και θέλεις έξι εκατ.; Για τι πράγμα, για την καλή διοίκηση; Με κάνεις να γελάω, αλλά η αλήθεια είναι πως είναι τόσο λυπηρό. Απλά να σου υπενθυμίσω ότι δεν φοβάμαι να λέω οτιδήποτε θέλω, όποτε το θέλω, γιατί είμαι ειλικρινής και πηγαίνω πάντα με την αλήθεια, αλλά κάνε μας τη χάρη κι άσε την ομάδα σε παρακαλώ. Παρεμπιπτόντως την επόμενη εβδομάδα θα είμαι στη Χαλκιδική, για να σας πληροφορήσω ότι κανείς δεν μπορεί να μου κλείσει το στόμα».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x