Euro 2016

Νέα Εθνική

Ανανεωμένη η Εθνική στον «τελικό» με την Ουγγαρία. Νέα πρόσωπα στις κλήσεις του Σέρχιο Μαρκαριάν οι Βελλίδης, Λαγός και Γιαννιώτας, επανέρχεται ο Κατσουράνης. Εκτός λόγω τραυματισμού ο Σαμαράς.

Τους εκλεκτούς του για τον καθοριστικό αγώνα της Εθνικής με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη στις 29 Μαρτίου για τα προκριματικά του Euro 2016 ανακοίνωσε ο Σέρχιο Μαρκαριάν.

Στη λίστα του νέου ομοσπονδιακού προπονητή είναι 24 παίκτες και τρία νέα πρόσωπα, ο Μάρκος Βελλίδης του ΠΑΣ Γιάννινα (που είχε ξανακληθεί, σε ένα φιλικό με τη Νορβηγία, αλλά δεν έχει παίξει), ο Τάσος Λαγός του Παναθηναϊκού και ο Γιάννης Γιαννιώτας του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ουρουγουανός προπονητής επαναφέρει στην Εθνική τον Κώστα Κατσουράνη, ενώ αντίθετα εκτός είναι ο Γιώργος Σαμαράς λόγω τραυματισμού. Εκτός έμεινε και ο Φάνης Γκέκας, ο οποίος τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Τουρκία. Επιστρέφουν μετά από καιρό οι Φετφατζίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Σιόβας. Οι διεθνείς θα κάνουν ολιγοήμερη προετοιμασία στην Αυστρία πριν από τον «τελικό» στην Ουγγαρία.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί: Καρνέζης (Oυντινέζε), Καπίνο (Μάιντς), Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα), Τοροσίδης (Ρόμα), Μπακάκης (ΑΕΚ), Κ. Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Μανωλάς (Ρόμα), Μόρας (Ελλάς Βερόνα), Σιόβας (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Χολέμπας (Ρόμα), Σταφυλίδης (Φούλαμ), Ταχτσίδης (Ελλάς Βερόνα), Λαγός (Παναθηναϊκός), Κατσουράνης (Ατρόμητος), Σάμαρης (Μπενφίκα), Κονέ (Oυντινέζε), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Χριστοδουλόπουλος (Ελλάς Βερόνα), Φετφατζίδης (Κιέβο Βερόνα), Γιαννιώτας (Αστέρας Τρίπολης), Καρέλης (Παναθηναϊκός), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x