Stoiximan Super League

Νέα παρέμβαση Γκιρτζίκη κατά ΑΕΚ!

Σε νέα απολογία την Πέμπτη 23/6 από την πειθαρχική επιτροπή κλήθηκε η ΑΕΚ, έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΠΟ, μετά την άρνησή της να ανακαλέσει ανακοίνωση που είχε εκδώσει πριν από ένα χρόνο

Άλλη μια παρέμβαση από την Γιώργο Γκιρτζίκη κατά της ΑΕΚ. Όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6, o πρόεδρος της ΕΠΟ με έγγραφο αίτημά του ζήτησε εκ νέου την παραπομπή της «Ενωσης» στην πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας. Κάτι που έγινε, καθώς η Ενωση κλήθηκε σε απολογία για την Πέμπτη 23 Ιουνίου. Ο λόγος, το γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν ανακάλεσαν εντός τριών ημερών για μια ανακοίνωση που είχαν εκδώσει ένα χρόνο πριν!

Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ τιμώρησε με 20.000 ευρώ πρόστιμο την ΑΕΚ για την παραπάνω άρνηση της. Η ΠΑΕ δεν ανακάλεσε μια ανακοίνωσή που είχε βγάλει πριν από από περίπου ένα χρόνο, στην οποία γίνονταν αναφορές εναντίον της ομοσπονδίας, με αιχμές για άνιση μεταχείριση από τις πειθαρχικές επιτροπές.

Πλέον, μετά και τη νεότερη εξέλιξη και την παρέμβαση του προέδρου της ομοσπονδίας, η ΑΕΚ κινδυνεύει με διπλασιασμό του προστίμου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x