Ισπανία

Νέα σενάρια για Μάντσεστερ Σίτι και Μέσι

Οι φήμες που θέλουν τον Μέσι να πηγαίνει στη Σίτι δεν σταματούν καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun» ο πατέρας του και μάνατζέρ του, Χόρχε, βρίσκεται σε συζητήσεις με ανθρώπους των «πολιτών».

Να κάνει μία μεταγραφή που θα σοκάρει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο επιδιώκει η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από την Αγγλία.

Η «Sun» αναφέρει ότι ο Χόρχε Μέσι, πατέρας και μάνατζερ του Λέο, βρίσκεται σε συζητήσεις με υπεύθυνους της Σίτι προκειμένου ο 30χρονος σταρ να γίνει κάτοικος Μάντσεστερ από το 2018.

Οι «πολίτες» θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι ο Αργεντινός άσος δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του με τη Μπαρτσελόνα. Ο Χόρχε Μέσι συνάντησε τον διευθυντή ποδοσφαίρου της Σίτι, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, που ήταν στους Καταλανούς μέχρι το 2012, για να μιλήσουν για την πιθανή μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στην Αγγλία.

Ο σταρ της Μπάρτσα έχει ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό του για αυτό η ομάδα του Γκουαρδιόλα είναι πολύ δύσκολο να τον αποκτήσει αυτό το καλοκαίρι. Η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι 300 εκατ. ευρώ, έτσι η ομάδα του Μάντσεστερ σκοπεύει να περιμένει μέχρι του χρόνου που ο παίκτης μένει ελεύθερος.

Η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» του έχει προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας που θα τον κρατήσει για πάντα στη Βαρκελώνη αλλά εκείνος δεν έχει υπογράψει ακόμα, έτσι τα πάντα είναι πιθανά.

Στη Σίτι μπορεί να ξανασμίξει με τον πρώην προπονητή του Πεπ Γκουαρδιόλα αλλά και τον φίλο του Σέρχιο Αγουέρο. Ακόμη εκεί θα βρει και τον Φεράν Σοριάνο που είναι γενικός σύμβουλος της ομάδας. Ο Μέσι τον γνωρίζει καλά καθώς ήταν γενικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα από το 2003 μέχρι το 2008.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x