Stoiximan Super League

Νέα σενάρια για Ροναλντίνιο και ΠΑΟΚ

Στο προσκήνιο επανέρχονται τα σενάρια που θέλουν τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρονται εκ νέου για την απόκτηση του Ροναλντίνιο, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με την Φλουμινένσε.

Ελεύθερος είναι ξανά ο Ροναλντίνιο, αφού ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την Φλουμινένσε.

Αμέσως προέκυψαν σενάρια που θέλουν τον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ να εξετάζουν εκ νέου την περίπτωση του 35χρονου (πλέον) ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί εδώ και χρόνια τον διακαή πόθο του ισχυρού άνδρα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Τα συγκεκριμένα σενάρια ενισχύονται ακόμα πιο πολύ από το γεγονός πως κάτι ανάλογο ίσχυε και στην περίπτωση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, τον οποίο ο ομογενής επιχειρηματίας ήθελε από την αρχή που ανέλαβε τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Τελικά ο Σαββίδης τα κατάφερε στα μέσα Σεπτεμβρίου, την τελευταία ημέρα για τους ελεύθερους παίκτες.

Τότε είχε προκύψει η πληροφορία πως ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είχε εκμυστηρευτεί στους συνεργάτες του πως θέλει να κάνει άλλο ένα «μπαμ» και κάπως έτσι συνδέεται η φήμη με τον Ροναλντίνιο, ο οποίος έχει ακουστεί αρκετές φορές για τους Θεσσαλονικείς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x