Γενικά

Νέα «σφαλιάρα» στη Ριέκα πριν από τον Ολυμπιακό (vids)

Σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση θα ταξιδέψει για την Ελλάδα η Ριέκα, αφού στο ντέρμπι του κροατικού πρωταθλήματος ηττήθηκε «σβηστά» μέσα στην έδρα της με 2-0 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σε ακόμα μία αγωνιστική φάνηκε ότι η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play-off του Champions League, Ριέκα είναι σε πολύ κακή κατάσταση, καθώς υπέστη δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα της Κροατίας, αυτή τη φορά από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Το κακό για την πρωταθλήτρια της χώρας δεν είναι η ήττα (0-2) αυτή καθ’ αυτή, αλλά η εμφάνισή της, αφού ουσιαστικά έχασε με κατεβασμένα χέρια, χωρίς να μπορέσει να φανεί ανταγωνιστική.

Σκόρερ των δύο τερμάτων ήταν ο Φερνάντες, που στο 12’ εκμεταλλευόμενος την αμυντική ολιγωρία της Ριέκα σε εκτέλεση κόρνερ βρήκε την μπάλα μπροστά του για να τη σπρώξει στα δίχτυα ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 40’ με εκτέλεση πέναλτι.

Πλέον, οι Κροάτες ετοιμάζονται για το ταξίδι τους στην Ελλάδα στη χειρότερη κατάσταση, με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό να είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 16 Αυγούστου.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x